ColorMagic.ro – Care sunt cele mai complexe proceduri de hidratare a lemnului cu produse pe baza de lac lemn?

335

Datorita proprietatilor deosebite ale materialelor lemnoase, specialistii din domeniul productiei de lacuri au dezvoltat noi tehnologii pentru produsele din aceasta gama care detin proprietati incredibile de hidratare a suprafelelor lemnoase.

Pentru ca se stie ca lemnul este si un material foarte sensibil, produsele pe baza de lac lemn sunt menite sa intretina si sa infrumuseteze ornamentele, elementele si suprafetele din lemn, fie exterioare fie interioare.

Beneficiezi de servicii profesionale, inca din anul 1997

Una dintre cele mai accesate si profesioniste companii romanesti de pe piata vopselelor si lacurilor este Color Magic.

Activand pe piata romaneasca inca din anul 1997 aceasta a pus mereu necesitatile artistice si practice ale clientilor pe primul loc.

In plus, pentru a satisface orice exigenta venita din partea clientilor, compania Color Magic distribuie produse care poarta emblema anumitor companii celebre in domeniu, precum: Levis, Trimetal si Sikkens.

Aceste companii au o experienta impresionanta in domeniu de aproximativ 200 de ani, timp in care si-au perfectionat tehniciile de fabricare a vopselelor si a produselor care ajuta la conservarea suprafetelor lemnoase sau metalice.

Produse dedicate proiectelor tale colorate

Compania Color Magic pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse care faciliteaza conservarea si infrumusetarea suprafetelor.

 • Produse care ajuta la intretinerea corespunzatoare a suprafetelor realizate din lemn – Diferite produse de lac lemn, o gama diversa de chituri pentru lemn si produse care ajuta la realizarea procesului de grunduire;
 • Gama variata de produse pentru parchet – Diferite lacuri pentru parchet si produse pentru grund parchet lemn;
 • Diverse produse pentru mentinerea obiectelor confectionate din metal – Produse pentru acoperire finala si produse care sporesc calitate procedurilor de grunduire;
 • Vopsele acrilice;
 • Produse industriale;
 • Produse pentru pereti – Produse care ajuta la infrumusetarea spatiilor exterioare si produse care faciliteaza infrumusetarea suprafetelor interioare.

Beneficiaza de eficienta Color Magic cu produse de calitate

In mod cert, fiecare detine un spatiu sau un obiect care sa fie realizat dintr-un tip de material lemnos, fie ca este lemn de cedru, de cires, de ulm, de brad s.a.

Pentru ca a ajuns la o asa popularitate, cele mai mari companii din domeniu au incercat de-a lungul timpului sa creeze cele mai eficiente produse pentru a putea intretine si pentru a conserva frumusetea naturala a suprafetelor lemnoase.

Compania Color Magic pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de produse de lac lemn, fiecare dintre acestea avand proprietati demne de toata admiratia.

 • Lacul pentru lemn, marca Sikkens, modelul BL Azura;
 • Produsul Sikken Rubol BL Magura utilizat pentru suprafetele exterioare;
 • Lac pentru lemn Sikken Rubbol Satura utilizat pentru suprafetele exterioare;
 • Produsul Sikkens Cetol BL Varnish Mat folosit pentru suprafetele interioare.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare, comenzi sau nelamuriri, operatorii telefonici ai companiei sunt la dispozitia dvs la numerele de telefon:

 • 0722 650 145 / 0724 336 280 – Bucuresti
 • 0734 736 842 / 0268 335 167 – Brasov

Pentru informatii specifice si detalitate, puteti scrie la adresa de e-mail:

 • office@colormagic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.