Colormagic.ro-lacuri pentru lemn profesionale si moduri prin care lemnul poate deveni mai rezistent la uzura

269

Folosirea unor lacuri pentru lemn din timp, adica inainte de degradarea lemnului, este cu siguranta o metoda mai putin costisitoare decat inlocuirea mobilierului din lemn in cazul in care acesta este deja deteriorat.

Prevenirea putrezirii lemnului si pastrarea aspectului acestuia este  usor de realizat daca stii sa alegi cele mai bune solutii. Se stie ca lemnul poate fi protejat cu ajutorul vopselei de intemperiile vremii, dar pentru a spori eficienta acestuia este nevoie de aplicarea in prealabil a unui la protector.

Color Magic este o companie romaneasca importatoare si distributoare de lacuri pentru lemn profesionale, care iti ofera cele mai bune solutii pentru prelungirea duratei de viata a lemnului.

Ce trebuie sa stii despre aplicarea lacurilor pentru ca lemnul sa devina mai rezistent:

-E esential ca toate suprafetele din lemn sa fie protejate cu un lac profesional. Cu cat acesta patrunde mai adanc in lemn, cu atat materialul este mai protejat si devine mai rezistent la conditiile meteo si la deteriorarea in timp. Majoritatea lacurilor au in component un solvent oranic care ajuta ca subtantele din lac sa patrunda mai usor in lemn. Aceste lacuri pot fi aplicate cu o pensula, cu un pulverizator sau, daca se poate, introducand bucata de lemn in lac.

-Inainte de aplicarea unui lac, lemnul trebuie sa fie curatat de impuritati si uscat. In functie de gradul de degradare al lemnului, lacul poate fi aplicat in dublu strat. Aplici prima oara, lasi sa se usuce, apoi aplici cel de-al doilea strat. Daca il aplici cu pensula, alege o pensula mai mare. Daca folosesti un spray, atunci e nevoie sa aplici chiar cateva straturi pentru a te asigura ca fiecare centimetru de lemn a fost acoperit.

-Uleiurile profesionale sunt pentru suprafete de interior si pentru suprafete de exterior. De aceea, asigura-te ca il alegi pe cel care trebuie. Un lac pentru exterior va fi mai puternic. Daca ai nevoie de un lac protector atat pentru interior, cat si pentru exterior, atunci alege un produs 2 in 1.

-Inainte de aplicarea lacului de protectie, asigura-te ca lemnul nu este degradat. In acest caz, oricat de bun ar fi lacul, nu prea se mai poate face nimic, mai ales daca suprafata pe care este aplicat se afla in stadiu de putrezire. De asemenea, e recomandat ca aceste lacuri sa fie aplicate inca din primul an de cand, de exemplu, ai contruit un nou gard in lemn, deoarece astfel te vei asigura ca lemnul este mai putin expus uzurii si rezelor ultraviolete.

Daca vrei un produse de protectie a lemnului pentru interior si exterior, alege Color Magic. Color Magic importă și distribuie produse de înaltă calitate din portofoliul Sikkens – furnizor cu istorie de peste 200 de ani în domeniul vopselurilor și lacurilor profesionale.

Echipa Color Magic este bine instruită pentru a oferi detalii precise despre produsele marca Sikkens – personalizarea culorilor, specificul vopselei pentru aplicare, tehnici de aplicare, tehnici de întreținere, complementaritate.

Mai multe detalii despre produse gasesti pe site-ul colormagic.ro sau la numarul de telefon 004 0724 336 280.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.