Coroane funerare Bucuresti de lux

62

 

In piesa de teatru Gaitele personajele feminine rele ieseau la fereastra de cate ori trecea un mort sa numere preotii si trasurile. Curiozitatea fata de ceremonia de inmormantare se manifesta, daca decedatul nu face parte din familie si nu este apropiat de sufletul celui care vrea sa contabilizeze si sa evalueze critic desfasurare evenimentelor.

Pretutindeni exista curiosi si evalutori, iar unii trec in revista coroanele si ii judeca pe cei care le-au adus, dupa aspectul acestora.

Omul care aduce o coroana defunctului o face din toata inima si merita toata pretuire, fiindca a investit bani si timp, sa ofere ceva celui care pleaca. Nu este vina lui ca la cea mai mica atingere sau miscare a coroanei cad flori si accesorii.

Persoana care comanda o corona funerara trebuie insa sa aleaga atent atelierul care se ocupa de realizarea si de livrarea ei.

Stiu un magazin de coroane funerare Bucuresti care realizeaza coroane de lux pe care le livreaza in 2-3 ore in Bucuresti gratuit, fiindca orice produs costa mai mult de 200 de lei.

Ce se intelege printr-o coroana de lux?

  1. Un aranjament funerar rotund sau in forma de lacrima din cele mai proaspete si scumpe flori. Orhideele, trandafirii, crizantemele sunt triate cu maxima atentie si florile care au petale lipsa sau cu urme de ofilire sunt inlaturate.
  2. Un produs rezistent si la temperaturi scazute si foarte ridicate, desi vorbim de plante fragile, fiindca au fost tratate sa reziste pana la 2-3 saptamani, fiind un dar de suflet.
  3. Prin termenul de lux se intelege maxima frumusete, rezistenta si prospetime, dar si livrarea fara efortul cumparatorului. Comanda se plaseaza de acasa, cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, pentru a se alege modelul dorit si a se complet mesajul ce va fi scris pe coroana. Dupa ce coroana a fost aleasa, adresa de livrare completata si mesajul formulat, furnizorul se ocupa de livrarea urgenta a coroanei conform solicitarii.

In fiecare an, clientii pot profita de reducerile de sezon, iar pe site exista modele de coroane unice, pe care nu le mai vezi in alte florarii din tara, fiindca au fost aduse din SUA.

Cine vede coronele aflate in stoc pe Sympathyflowers.ro alege fara sa stea pe ganduri si sa se teama de pret. Frumoase sunt si coroanele din flori rosii si albe, albe si verzi, dar si cele colorate in rosu, portocaliu, galben si verde. Multe dintre produse ofera o explozie de culoare ochilor si parfumuri inconfundabile.

O corona de lux isi pastreaz aspectul mult timp, fiindca este facuta cu simtul raspunderii de maestrii cu experienta care au facut numeroase cursuri de specialitate in tara si in afara ei.

O coroana funerara de lux ramane in mintea celor care o privesc, iar cel care a adus-o va fi aprecit pentru gestul sau frumos.

Oamenii ar trebui sa stie ca toate cadourile trebuie sa fie perfecte, dar ultimul trebuie sa le intreaca, fiindca in cazul unui deces nu mai exista a doua sansa.

O coroana trebuie sa fie de lux, fiindca este forma eleganta, metaforica, artistica de a-ti lua adio de la cineva cunoscut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.