Ofera-le angajatilor tai un “refugiu”, cu ajutorul serviciilor de inchirieri aparate de cafea!

25

Lumea din ziua de astazi este in permanenta miscare si agitatie, iar momentele de respiro, in care ne putem permite sa fim doar noi cu noi si cu gandurile noastre, au devenit un adevarat lux pentru multi. Sarcinile de serviciu, indatoririle de familie, precum si celelalte lucruri pe care trebuie sa le facem pentru beneficiul propriu (igiena, curatenie, odihna, treburi administrative etc.) ajung uneori sa ne ocupe tot timpul, iar zilele au in continuare numai 24 de ore. Care este legatura cu serviciile de inchirieri aparate de cafea? Citeste articolul in continuare pentru a afla!

Daca detii un business de dimensiuni mici sau medii, indiferent de domeniul in care activeaza acesta, cu siguranta stii ca nu trebuie sa iti privesti angajatii ca pe niste simple “resurse umane”, ci sa te preocupe atat randamentul lor, cat si starea de spirit pe care o afiseaza in fiecare zi in care vin la birou. Cu siguranta, inchirierea unor aparate de cafea va face debutul programului unul mult mai usor si suportabil, iar apoi degetele se vor “plimba” mai cu spor pe taste, contribuind din plin la atingerea deadline-urilor si rotunjirea profiturilor afacerii tale.

inchirieri aparate cafea
inchirieri aparate cafea

Daca alegi sa inchiriezi aparate de cafea pentru firma ta, vei oferi colegilor, dar si clientilor, partenerilor si tuturor celorlalti care iti calca pragul, exact acele clipe de care pomeneam la inceput si care au devenit din ce in ce mai putine. Contrar temerilor tale, subalternii nu vor “pierde timpul la cafea”, ci se vor umple de energie, inaintea indeplinirii task-urilor, vor lua o pauza mentala, care ii va ajuta sa se concentreze mai bine, si, cel mai important, vor socializa, ceea ce va avea un impact major asupra atmosferei generale de la sediu.

H2On.ro, cea mai buna optiune pentru inchirieri aparate de cafea!

Compania H2On, care livreaza, acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa 100% microbiologic pura si netratata, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022, ultima oara cu mentiunea trei stele/punctaj maxim), faciliteaza inclusiv inchirierea de aparate de cafea. Unul dintre pachete include custodia espressor-ului Julius Meinl Rubic si minimum doua cutii de capsule Julius Meinl Professional pe luna, la pretul de 360 de lei, iar altul – custodia espressor-ului illy M4, minimum doua cutii de capsule illy pe luna si trei bidoane de apa de 19litri (gratuite la prima comanda), la pretul promotional de 352 de lei.

Dupa cum iti poti da seama, vorbim atat despre apa, cat si despre cafea de calitate superioara, incomparabil mai buna decat cea de la robinet, respectiv de la automat, spre exemplu, ceea ce arata inca un avantaj al acestei decizii, pe langa toate cele enumerate deja anterior. Prin urmare, acum ca stii toate detaliile unei astfel de achizitii, este timpul sa intri in anul 2023 cu o alta abordare asupra oamenilor din subordinea ta si sa le dovedesti respect prin orice gest, inclusiv facilitarea accesului la discretie la celebra “licoare neagra”. Spor la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.