Cum alegi cele mai bune schele metalice? TOP cele mai importante 5 criterii

1

Schelele metalice, acele structuri provizorii care contribuie la succesul lucrarilor la inaltime, sunt nelipsite de pe orice santier de constructii. Atat pentru fatade, cat si pentru finisajele de interior, schelele au un rol absolut esential in dinamica de pe teren, dar trebuie foarte atent alese. Daca esti in cautare de schele metalice, iti venim in ajutor cu o lista de criterii de care sa tii cont, inainte sa cumperi acest tip de produs.

Iata cum alegi cele mai eficiente schele metalice.

 

Tipul de schela de care ai, realmente, nevoie

Exista mai multe tipuri de schele pe piata, din care poti sa alegi. Cea mai importanta clasificare se distinge intre schelele fixe de fatada si schelele reglabile pentru finisajele interioare. Daca ambele ti-ar fi de folos, dar numai ocazional, ia in considerare si varianta inchirierii. La pret bun, ai acces oricand la orice tip de schela, fara sa-ti faci griji in privinta transportului, montajului, demontajului sau manipularii ei. Simplu!

 

Capacitatea maxima de sustinere a planurilor de lucru

Capacitatea maxima de sustinere este unul dintre cele mai importante criterii carora trebuie sa le acorzi prioritate. Schela trebuie sa asigure protectie garantata, sa nu puna in pericol – in niciun fel – muncitorii. Odata ce alegi un anumit tip de schela, optezi – implicit – si pentru capacitatea maxima de sustinere. De exemplu, daca o schela de interior are o sarcina maxima de 200 kg, schela de exterior sustine 300 kg/m².

 

Latimea campului de lucru

Un criteriu important in alegerea schelei este latimea campului de lucru. Aceasta poate varia, in functie de tipul de schela si de necesitatile pe care ti le impune proiectul tau din domeniul constructiilor. De exemplu, cea mai utilizata schela este cea fixa, pentru fatade, care are o latime a campului de lucru nu mai mare de 1 m. Tine cont si de acest aspect, inainte de a te decide sa cumperi un anumit tip de schela.

 

Usurinta in manevrare

Chiar daca intra in categoria „accesoriilor”, o schela metalica necesita manipulare, depozitare, transport si mentenanta. Daca vei cumpara acest produs, cu siguranta il vei folosi in varii ocazii, atunci cand este necesar. Asigura-te ca este usor de manevrat, inca din start, astfel incat sa iti diminuezi eforturile. Acesta este motivul pentru care numerosi constructori prefera sa inchirieze: transportul e asigurat. Si montajul!

 

Pretul

Pretul sau, mai bine zis, raportul dintre calitate si pret este esential. Asigura-te ca alegi o schela durabila, rezistenta, usor de manipulat, adecvata nevoilor tale de pe santier, la un pret cat se poate de atractiv. Daca bugetul tau este depasit, nu fa compromisuri in defavoarea calitatii. Poti opta pentru serviciul de inchiriere a exact aceluiasi produs, pana vei reusi sa sustii din bani proprii achizitia unei schele de top.

 

Lucinvest.ro, furnizorul nr. 1 in inchirieri schele metalice

Lucinvest.ro este un partener de incredere pentru sute de antreprenori din domeniul constructiilor. Cei care au ales aceasta companie au apreciat seriozitatea de care da dovada, experienta acumulata in timp, oferta variata de produse, dar si de servicii. Pentru ca de la compania Lucinvest.ro poti sa si cumperi, poti sa si inchiriezi.

Este considerat furnizorul nr.1 in Romania in inchirieri schele metalice: www.lucinvest.ro/inchirieri-schele-metalice/ de ultima generatie. In oferta este inclus si transportul si asistenta tehnica, pe care ti-o asigura expertii in domeniu.

 

Date de contact:

Tel:(40)745.410.817

Email: office@lucinvest.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.