Cum să alegi cel mai profitabil tonomat de vânzare

181
Publicitate

Indiferent de dimensiunea tonomatului, acesta este un accesoriu indispensabil pentru afacerile moderne. De fapt, acest tonomat este o investiție care merită pentru cei care doresc să își optimizeze timpul de lucru și în același timp să beneficieze de băutura sau gustarea dorită. 

Publicitate

Pe piață există numeroase modele de tonomate, noi ți le recomandăm pe cele comercializate de Alcor Holding. În cele ce urmează îți vom spune cum să alegi cel mai profitabil tonomat de vânzare.

Cum să alegi cel mai profitabil tonomat de vânzare

Alegerea unui tonomat de vânzare depinde de tot ce ține de funcționarea acestuia. În primul și în primul rând, de numărul de persoane cărora le este destinat. În al doilea rând, depinde de locația în care va fi instalat. În cele din urmă, de tipurile de produse pe care le oferă. 

Dimensiunea și greutatea tonomatului de vânzare depind direct de aceste criterii. Un tonomat poate cântări de la mai puțin de 200 de kilograme până la peste 400 de kilograme și poate măsura de la 60 cm până la aproximativ 1,5 m lățime. Capacitatea de stocare este variabilă în funcție de model. Pentru a alege cel mai profitabil tonomat de vânzare ține cont de sfaturile următoare:

Cine se va ocupa de tonomat?

După cum bine știi, un tonomat băuturi și snack trebuie realimentat în mod regulat. În funcție de modul în care este folosit, este posibil să fie necesară realimentarea o dată pe lună, o dată pe săptămână sau chiar o dată pe zi. Prin urmare, trebuie să decizi cine va fi responsabil de realimentarea aparatului și de comanda produselor. 

Dacă dorești să delegi această sarcină, poți apela la un furnizor de servicii care îți oferă un depozit gratuit. Alternativ, dacă dorești să păstrezi gestionarea aparatului poți opta pentru cumpărarea, leasingul sau închirierea acestuia.

Cum să alegi cel mai profitabil tonomat de vânzare 1
Tonomat de Vânzare – Alege Performanța și Eficiența în Vânzările Tale

Amplasarea și produsele oferite

Un tonomat băuturi și snack se poate instala într-un magazin alimentar sau într-un magazin de dimensiuni medii. Dar acesta se poate instala și în incinta companiilor pentru a le permite angajaților să ia o scurtă pauză de gustare și pentru a-și reîncărca bateriile. De asemenea, un tonomat se poate amplasa pe coridoarele școlilor sau spitalelor. 

În acest caz, produsele oferite trebuie să fie bine alese. În ceea ce privește produsele, există numeroase produse de tip snack din care poți alege. În funcție de publicul țintă dar și în funcție de locație aparatului, poți oferi dulciuri în pungi de mici dimensiuni, batoane de ciocolată, biscuiți dulci sau sărați. 

De asemenea, poți oferi prăjituri ambalate, cafea, ceai sau chipsuri. Mai mult, puține sunt persoanele care știu de existența unui tonomat schimbat monede. Vei alege un tonomat în funcție de întrebuințarea acestuia.

Sistemul de plată

Majoritatea automatelor din spațiile publice sunt cu monede. Aceste aparate dispun de o fantă mică prin care se pot introduce câteva monede pentru a cumpăra alimentele dorite. În mediile profesionale, din ce în ce mai mulți utilizatori sunt familiarizați cu dispozitivele preplătite, care utilizează fie chei preplătite, fie carduri sau un sistem de plată electronică mobilă.

O igienă impecabilă

Prezența produselor comestibile impune ca tonomatul să fie întreținut în mod regulat și temeinic. Alimentarea cu energie electrică trebuie să fie permanentă, inclusiv pe timp de noapte și la sfârșit de săptămână. Pentru a preveni orice risc de intoxicație alimentară, aparatul trebuie închis ermetic.

Caracteristici atractive

În plus față de caracteristicile comune tuturor tonomatelor, un distribuitor își poate îmbunătăți aparatele oferind funcții mai avansate precum:

  • Economisirea energiei (atât pentru alimentarea generală cât și pentru unitatea de refrigerare);
  • Cititoare de carduri;
  • Iluminare cu LED la interior;
  • Tastatură cu iluminare;
  • Interfață LCD;

Personalizare

Datorită posibilităților infinite de personalizare și configurare, aparatele moderne de vending pot fi adaptate în mod constant la nevoile și cerințele utilizatorilor. Pe lângă bannere atractive pentru a îmbunătăți vizibilitatea, este posibilă chiar și personalizarea finisajului exterior al aparatelor pentru a se potrivi cu identitatea vizuală a companiei. 

Deschiderea automată a ușilor, diverși senzori, sisteme de recunoaștere facială și alte funcții tehnologice vor simplifica și vor îmbunătăți experiența utilizatorilor.

De ce să alegi un tonomat?

Un tonomat ajută la menținerea unui serviciu local în orașele sau satele mai îndepărtate. În plus, acest aparat economisește o cantitate considerabilă de timp, servește o varietate de gustări, băuturi sau sandvișuri într-un timp foarte scurt. La fel ca tonomatul de băuturi, tonomatul de gustări și dulciuri funcționează în mod similar cu un dulap frigorific. 

Acesta dispune de mai multe rafturi orizontale prevăzute cu spirale, spiralele sunt folosite pentru a ține produsele și se rotesc atunci când se face o achiziție. Pe lângă gustări și băuturi, acest tip de aparat poate conține și dulciuri și batoane de ciocolată. Pentru a depozita băuturile, acest aparat de vending este prevăzut cu rafturi mai rezistente în partea de jos.

Un aparat de vending pentru băuturi calde, băuturi reci, gustări sau dulciuri are aceeași funcție: să distribuie automat un produs în schimbul unei sume de bani. Pentru a obține același rezultat, fiecare tip de aparat de vending funcționează diferit. 

Optând pentru acest distribuitor automat de băuturi, oferi un serviciu suplimentar tuturor consumatorilor și clienților tăi locali. În acest fel, nu faci decât să stimulezi economia locală și, în plus, vei scurta lanțurile de aprovizionare. Vei putea să îți faci afacerea din mediul rural mai profitabilă dar și să îți unești diferitele puncte de livrare. 

Un sistem automatizat te va ajuta, de asemenea, să menții traficul prin snack-barul tău în perioadele mai aglomerate. Automatul de vending menține vizibilitatea afacerii tale și își permite totodată să satisfaci nevoile consumatorilor/clienților tăi. De asemenea, vei putea să îți monitorizezi imediat cifra de afaceri, datorită terminalului de plată cu care este echipat automatul de vending.

Oferă clienților tăi locali un serviciu suplimentar cu ajutorul unui aparat de vending cu gustări sau băuturi. Vei obține un preț foarte atractiv pentru acest aparat de vending pe site-ul Alcor Holding, cu un serviciu de livrare. Depinde doar de tine să îți umpli snack barul cu aparate de vending de înaltă calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.