Nu lasa stresul sa iti afecteze viata. Apeleaza la psihoterapeutul Daniel Ivan

2

Zilnic ne confruntam cu stresul, fie ca vrem sau nu. Din cauza familiei, din cauza jobului, din cauza situatiilor neprevazute care te lovesc uneori ca un fulger si-ti darama viata complet. Iar daca e sa vorbim de locul de munca, nu oricine are si norocul de a lucra intr-un domeniu de care este chiar pasionat, facandu-i placere sa mearga zilnic acolo.

Multi muncesc doar pentru a duce un trai decent, iar cu salariile din Romania poti sa zici ca supravietuiesti, nu ca te lafai in lux dupa atata truda lunara. Cand ai un job care iti place cu adevarat, iar sufletul tau rezoneaza cu meseria aleasa, nu simti ca muncesti o zi, chiar daca te mai ajunge oboseala. Dar cand ai un job toxic, unde sefii sau alti colegi se comporta execrabil, unde psihicul si fizicul tau sunt distruse zilnic doar pentru minimul pe economie, incet incet spiritul tau se stinge. Toate acestea se acumuleaza, apar negresit depresia, anxietatea, ti-e si groaza sa mergi urmatoarea zi la munca de cum ai terminat programul.

Pentru a trece mai bine prin viata ai nevoie de ajutorul unui psihoterapeut, iar Daniel Ivan este persoana pe care te poti baza.

Cum te va ajuta psihoterapia

Traiesti intr-o stare constanta de epuizare si abia astepti sa vina weekend-ul, asta in cazul in care nu ai un job ce implica munca si atunci. Fara sa vrei, aceste lucruri te fac sa devii irascibil si-ti versi nervii pe familie, devii apatic sau pur si simplu ajungi sa ii neglijezi.

Cand vine vorba de a cauta un psihoterapeut bun in Bucuresti, cabinetul lui Daniel Ivan este cel la care ar trebui sa mergi. Insa nu este obligatoriu sa fii din capitala, fiindca acesta ofera chiar si sedinte terapeutice online. Apeland la ajutorul acestui psihoterapeut, vei face schimbari majore in structura personalitatii tale prin sedintele de terapie cognitiv-comportamentala, vei vedea ce blocaje ai in viata, cum poti sa treci usor peste probleme, vei scapa de depresie, vei atenua anxietatea si multe altele. Daniel Ivan poate fi sprijinul de care ai nevoie, indrumandu-te cu rabdare si intelegere pentru a trai o viata mai buna.

Afla mai multe pe pagina oficiala danielivan.ro.

Contact:

0761.600.020

contact@danielivan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.