De ce ar trebui sa-mi elimin alunitele cu ajutorul aparatului de indepartare alunite laser?

7

Alunitele sunt mici pete sau excrescente la nivelul pielii, de o culoare mai inchisa decat aceasta, variind de la nuante de roz pana la maro inchis. In majoritatea cazurilor, alunitele sunt inofensive. Ele pot fi inlaturate cu ajutorul unei proceduri de indepartare alunite laser –  daca au un aspect inestetic, sunt incomode (de exemplu piesele de vestimentatie jeneaza sau traumatizeaza alunita sau aceasta e pozitionata intr-o zona in care ingreuneaza barbieritul sau tunsul etc) sau pur si simplu nu iti plac.

Un aspect extrem de important atunci cand vorbim despre procedura de eliminare alunite laser este ca nu raman cicatrici. Tototdata, procedura de scoatere alunite este nedureroasa!

Eliminarea cu laser a alunitelor poate fi o optiune buna daca alunitele sunt in locuri greu accesibile, cum ar fi urechile, sau pe zone sensibile sau foarte vizibile ale pielii, cum ar fi fata. Laserele pot fi, de asemenea, bune pentru indepartarea mai multor alunite in acelasi timp.

Ce tip de alunite sunt cele mai potrivite pentru tratamentul cu laser?

Alunitele mici care nu sunt canceroase sunt candidatii ideali pentru indepartarea cu laser. Eliminarea cu laser este o optiune buna pentru alunitele care se afla in zone greu accesibile sau inestetice, cum ar fi urechile sau fata.

Cat de sigur este laserul?

Laserele de calitate medicala utilizate in acest tratament sunt mici, puternice si complet sigure. Pacientilor care urmeaza acest tratament li se ofera ochelari de protectie pentru a-si proteja ochii in timp ce laserul este utilizat.

Ce avantaje are indepartarea cu laser a alunitelor fata de alte optiuni?

Avantajul eliminarii cu laser este ca este o optiune neinvaziva. Deoarece aceasta metoda de indepartare nu implica arderea sau taierea pielii, infectia prezinta un risc mai mic, aceasta fiind totodata o procedura nedureroasa.

Daca ai o alunita sau mai multe pe care vrei sa le elimini, procedura de indepartare cu ajutorul laserului este cea mai potrivita pentru tine.

Acest aparat modern indeparteaza cu precizie alunitele, fara efecte adverse, intr-un interval scurt si cu timp de recuperare minim. To ce trebui sa faci este sa ai grija ca acasa sa mentii o igiena locala adecvata astfel incat vindecarea sa fie optima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.