De ce este importanta dezinsectia si deratizarea in marile orase?

299
Publicitate

Fiecare dintre noi am avut sentimente neplacute cand am gasit un gandac plimbandu-se in miez de noapte in locuinta noastra sau cand, pe strada, am vazut un sobolan urias plimbandu-se nestingherit printre oameni, in toiul zilei.

Desi putem apela oricand la diversele substante impotriva daunatorilor, prezente in magazinele de bricolaj, trebuie sa tinem cont ca eficienta lor nu este nici pe departe la fel de mare ca cea oferita de firmele de dezinsectie Constanta si deratizare.

Publicitate

Evident, una din marile probleme ale oraselor mari din tara noastra este lipsa curateniei si a igienei locurilor de depozitare ale deseurilor, fapt care duce la inmultirea daunatorilor, in special in perioada verii. Daca la nivelul locuintei fiecare dintre noi se ingrijeste de curatenia si igiena interioara, la exterior, problema este scapata de sub control si doar companiile specializate de deratizare pot interveni cu promptitudine.

Iar ca proprietarul unei afaceri, alegerea unei companii specializate de dezinsectie si deratizare este cu atat mai importanta, cu cat se doreste eliminarea definitiva a tuturor daunatorilor.Iata cateva dintre motivele pentru care apelarea la astfel de servicii te poate scapa de o multime de neplaceri:

  • Profesionalism – in companiile de dezinsectie si deratizare lucreaza specialisti care gasesc cele mai bune moduri de a te scapa de orice tip de daunatori si de a-i tine la distanta timp indelungat. In plus, ei se pot ocupa si de monitorizarea regulata, aducandu-ti aminte cand este timpul pentru o noua dezinsectie si deratizare.
  • Te ajuta sa economisesti bani, actionand tintit – echipa va veni pentru o scurta analiza a spatiului, dupa care iti va oferi cea mai buna solutie pentru a scapa rapid de orice tip de daunatori.
  • Te ajuta sa iti protejezi familia, animalul de companie si afacerea – asta pentru ca echipa firmei de dezinsectie si deratizare stie cum sa manipuleze in mod corect substantele chimice, astfel incat utilizarea lor sa previna inmultirea daunatorilor dar, in acelasi timp, sa nu afecteze natura, animalele de companie sau oamenii.
  • Identifica in mod clar sursa infestarii – ei afla de unde provin daunatorii si te vor sfatui care este cea mai buna metoda de a remedia problema.
  • Te ajuta cu sfaturi pentru viitor – dupa interventie, specialistii iti vor oferi sfaturi extrem de utile despre combaterea viitoare a adaunatorilor. In plus, iti vor recomanda sa mentii o igiena corecta a intregului spatiu, iar cat timp se folosesc solutiile de exterminare animalele de companie si copiii sa nu aiba acces.
  • Promptitudinea face diferenta – chiar daca nu se iau masuri de evitare a inmultirii daunatorilor imediat ce este sesizata aparitia acestora, de cele mai multe ori, firmele de deratizare sunt chemate cand situatia a scapat de sub control. De aceea, este recomandat ca, imediat ce ai observat un daunator, sa apelezi la firmele specializate in prestarea unor astfel de servicii, pentru ca firmele sa poata interveni cu maxima promptitudine.

Despre importanta dezinsectiei si a deratizare s-a tot spus, insa prea putini romani chiar iau in seama sfaturile specialistilor si acorda o atentie mare igienei si colectarii selective a deseurilor menajere. Toti daunatorii sunt extrem de periculosi, deoerece prin muscatura lor pot provoca boli greu de vindecat, iar daca vorbim despre zonele cu alimente, rozatoarele si insectele pot fi un pericol major pentru sanatatea oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.