De ce să achiziționezi o soluție WMS?

5

Fiecare depozit sau magazie care efectuează procesele de recepție, inventariere, retur de marfă sau chiar picking-ul mărfii are nevoie de o soluție de tip WMS (Warehouse Management System) care să automatizeze toate aceste procese, eficientizând astfel timpul.

În prezent, pe piața din România se regăsesc zeci de astfel de soluții. Pentru a alege cea mai bună soluție pentru compania noastră suntem nevoiți să analizăm beneficiile fiecărei soluții în parte. Echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o astfel de soluție denumită Optimall WMS care automatizează toate procesele din depozit/magazie folosind un software bazat pe citirea codurilor de bare.

De ce să achiziționezi o soluție WMS?

  1. Automatizezi toate procesele care se întreprind într-un depozit/magazie;
  2. Eficientizezi semnificativ timpul;
  3. Poți realiza inventarierea într-un mod ușor și rapid;
  4. Ai acces la un set important de rapoarte care pot fi personalizate în funcție de specificul business-ului tău și pot fi trimise unor adrese de email predefinite;
  5. Optimall WMS se interfațează cu ERP-ul companiei, sincronizând astfel toate informațiile necesare;
  6. Reduci erorile cu privire la pregătirea mărfurilor, picking și inventar;
  7. Ai o vizibilitate clară asupra depozitului/magaziei tale;
  8. Identifici rapid nivelul stocurilor cât și stadiul produselor;
  9. Reduci costurile prin eliminarea erorilor umane întâmpinate des.

Dacă pentru un moment îți dorești să realizezi doar procesul de inventariere, îți recomandăm soluția Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) care te ajută să inventariezi toate mijloacele fixe și obiectele de inventar din patrimoniul tău folosind un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android. Această soluție funcționează pe bază de coduri de bare care vor fi atașate pe fiecare mijloc fix și obiect de inventar.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Optimall WMS și Optimall SMIS, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi îți vom oferi consultanța de care ai nevoie pentru a alege cea mai bună soluție pentru compania ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.