Descoperă beneficiile aduse de o asigurare de călătorie: ce este și când merită să o achiziționezi?

29

Călătoriile oferă emoții reale și foarte mulți oameni visează să vadă și să experimenteze ceva unic și minunat. Asigurarea de călătorie ar trebui să te protejeze de probleme neașteptate și să îți asigure o întoarcere fără probleme acasă. Ce este asigurarea de călătorie și de ce merită achiziționată?

Ce este asigurarea de călătorie?

400;">Nu poți anticipa tot ce s-ar putea întâmpla în timpul unei vacanțe. Pot apărea îmbolnăviri, accidente sau încălcarea accidentală a regulilor în vigoare într-un anumit loc. Nimeni nu se poate pregăti vreodată pentru toate neplăcerile, dar ele pot fi întotdeauna contracarate.

O asigurare calatorie este un tip de protecție între client (titularul poliței) și compania de asigurări selectată. Apare în legătură cu implementarea unui risc specific unei persoane care desfășoară activitate în domeniul turismului și recreerii.

Companiile de asigurări oferă diverse pachete care au legătură directă sau indirectă cu turismul. Asigurările în turism includ multe pachete care se adresează atât companiilor care operează în industria turistică, cât și persoanelor fizice, de exemplu participanților la evenimente organizate sau persoanelor care organizează excursii în mod individual.

O asigurare medicala de calatorie este un sprijin financiar și un ajutor practic oferit în timpul vacanțelor. Asigurarea ajută la reducerea efectelor evenimentelor neplăcute din timpul șederii sau pe drumul până la destinație. În cazul călătoriilor în străinătate, aceasta acoperă costurile serviciilor de tratament și asistență, inclusiv în cazul COVID-19.

Când merită să ai o asigurare de călătorie și de ce merită să te asi>Când merită să ai o asigurare de călătorie și de ce merită să te asiguri înainte de a pleca în vacanță?

ai ales în țările exotice și sărace care, deși sunt frumoase, au un sistem de sănătate foarte slab dezvoltat. Acesta este cazul, de exemplu, în Zanzibar, unde protecția sănătății de stat este la un nivel foarte scăzut. În cazul unui accident complex, victima ar trebui transportată cu avionul în Africa de Sud sau Kenya.

Asigurarea de călătorie este o soluție excelentă pentru turiștii individuali și familii deoarece:

  • oferă îngrijiri medicale gratuite și transport medical în țară,
  • polița acoperă rambursarea daunelor cauzate,
  • plătește pentru reabilitarea necesară, inclusiv asigurarea împotriva consecințelor, accidentelor personale și despăgubiri pentru daunele aduse sănătății;
  • garantează operațiuni de salvare gratuite (de exemplu, la munte),
  • în cazul deplasării cu mijloacele de transport proprii, asigură un serviciu de asistență în cazul avariei acestuia,
  • rambursare în caz de furt sau pierdere a bagajelor.

Atunci când planifici o vacanță, merită să îți asiguri câteva zile fără griji și mai mult, asigurarea de călătorie asigură că, în caz de criză, fiecare turist va primi ajutorul necesar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.