Erbicidele totale nu cunosc sentimentul de „mila“ fata de daunatori!

247
Publicitate
erbicide totale
erbicide totale

In natura exista o lupta permanenta pentru supravietuire, careia ii fac fata doar plantele si animalele cele mai puternice. Oamenii au inteles acest lucru inca din primele momente in care au inceput sa practice agricultura si au cautat diferite solutii pentru a-si proteja culturile de diferitii daunatori.

Publicitate
erbicide totale
erbicide totale

Astazi, exista mai multe produse de cea mai buna calitate – atat erbicide totale, cat si selective – care nu cunosc sentimentul de mila fata de daunatori, ci fac tot ceea ce este posibil pentru a asigura o recolta bogata si de cea mai buna calitate.

Erbicide totale si selective – principalele caracteristici

In cazul in care buruienile au invadat complet un teren de la camp sau o gradina, iar rezolvarile mai blande nu s-au dovedit eficiente, este nevoie sa te gandesti la masuri totale de indepartare a daunatorilor. In acest fel, vor fi indepartate toate plantele de pe suprafata utilizata.

Un astfel de produs de la www.plantmaster.ro este utilizat, de cele mai multe ori, pe spatii necultivate, precum caile ferate, marginea soselelor sau aleile din curti. In unele cazuri, se dovedeste necesar si pe spatii cotropite cu totul de vegetatie nedorita sau in plantatii viticole, livezi ori terenuri imburuienate pe care nu se va cultiva nimic timp de un an.

Substanta activa foarte puternica aflata in componenta acestor produse este Glifosfatul, care reuseste sa distruga epiderma si sa provoace uscarea si moartea buruienilor intr-un interval de numai cateva ore, cel mult zile.

Pe langa erbicide totale, exista si solutii mai putin radicale, recomandate atunci cand nu doresti sa fie afectate toate plantele existente pe un teren, ci doar cele daunatoare. Buruienile sunt indepartate cu succes, fara a fi afectate si plantele de cultura, indiferent daca este vorba despre cereale, vita de vie sau legume.

Erbicidele pot fi clasificate si dupa momentul in care trebuie aplicate. Cele preemergente sunt aplicate inainte de rasarire, pentru a combate aparitia buruienilor daunatoare, iar cele postemergente se aplica dupa ce plantele au rasarit.

Cele mai eficiente erbicide totale

Una dintre cele mai performante substante de acest tip este Taifun 360 SL, un erbicid sistemic, total, neselectiv, nerezidual, cu actiune asupra unui spectru larg de buruieni monocotiledonate si dicotiledonate, anuale si perene, inclusiv asupra unor specii rezistente, din rizomi. Aplicat postemergent, se absoarbe rapid prin epiderma plantei si prin stomatele frunzelor, se transfera prin planta, acumulandu-se in tesuturile radacinii, pe care le distruge. Efectul se observa in interval de 4 pana la 14 zile, in functie de conditiile locale.

O alta varianta recomandata este erbicidul total Barbarian, care se prezinta ca un lichid limpede de culoare galben pai, cu miros caracteristic. Nu este inflamabil, nu exista riscul de a exploda si nici nu se oxideaza. In schimb, are meritul de a combate toate buruienile rasarite. Poate fi folosit pentru o mare varietate de culturi, precum grau, ovaz, orz, rapita, in, mustar, mazare, fasole, livezi de mar si par, cires, prun sau miristi si terenuri necultivate.

Daca doresti sa scapi de probleme, daunatorii nu trebuie sa aiba parte de mila! Alege erbicide totale si problemele vor disparea, astfel ca in viitor sa poti obtine recoltele dorite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.