Externalizarea serviciilor de protectia muncii, o solutie moderna de reducere a costurilor

477
Publicitate

Legislația în domeniul protecției muncii este astfel întocmită încât să fie în măsură ca să asigure cadrul propice în care personalul angajat la stat sau în sectorul privat să își desfășoare activitatea în condiții de siguranță maximă.

Avalia Consulting SRL oferă servicii ssm firmelor interesate în externalizarea activităților specifice de prevenire a accidentelor de muncă și a bolilor profesionale, de asigurare a unor condiții cât mai bune la diferitele posturi de lucru din cadrul entităților economice respective.

Publicitate

Companiile moderne efectuează zilnic o multitudine de activități. Unele dintre ele se pretează mai bine pentru externalizare. Selectarea personalului necesar, serviciile IT, evidența contabilă, asistența juridică, serviciile de sănătate și securitate a muncii sunt doar unele dintre acestea.

Serviciile ssm este recomandabil ca să fie realizate de către specialiștii în domeniu, cu pregătire teoretică aprofundată și multă experiență practică, dată fiind importanța acestor activități, cu o contribuție majoră la succesul business-urilor respective.

În îndeplinirea activităților specifice de protecția muncii este necesară cunoașterea la zi a normelor legislației și respectarea strictă a acestora, concomitent cu aplicare întocmai și a regulamentelor interne în materie.

Contractele de colaborare cu Avalia pentru îndeplinirea serviciilor ssm complete este recomandabil ca să fie încheiate pentru minim un an, cu posibilitatea de prelungire ulterioară. Acest lucru nu se datorează doar volumului de muncă (ce poate fi în unele cazuri foarte mare), ci mai ales legislației în continuă schimbare și a documentației de trebuie întocmită de către specialiști.

Contractele de audit și consultanță ssm se pot încheia și pe termen mai scurt, chiar și de una – două luni, conform negocierilor ce au loc între cele două părți.

 

Avantajele externalizării în domeniul protecției muncii sunt următoarele:

  • posibilitatea de diminuare importantă a costurilor, dacă se compară tariful ce trebuie plătit în cadrul contractului de externalizare ssm cu toate acele cheltuieli ce trebuie făcute dacă se angajează o persoană cu normă întreagă care să se ocupe de domeniul stufos al protecției muncii;
  • garantarea executării volumului de muncă specificat în contractul de prestări servicii ssm, în conformitate cu planul calendaristic, fără întârzieri nedorite ce pot conduce la prejudicii pentru angajați (accidente, boli profesionale, condiții improprii de desfășurare a activității, o productivitate redusă a muncii etc.);
  •  servicii performante datorită experienței extinse de peste un deceniu în acest domeniu (peste de 700 de firme ce au apelat deja la Avalia Consulting SRL):
  • conducerea firmei ce a externalizat serviciile ssm se eliberează de această corvoadă, putându-se concentra mai bine asupra principalelor obiective strategice și asupra sarcinilor de business la care se pricepe cu adevărat.

Avalia propune clienților săi pachete de servicii complete personalizate în raport cu sectorul de business în care acestea își desfășoară activitatea și cu necesitățile pe care le au, la niște tarife foarte accesibile. Pentru detalii accesați site-ul de prezentare al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.