Firme care doteaza cabinetele medicale cu aparatura performanta

494
Publicitate

aparatura medicalaAparatura medicala este baza oricarui sistem sanitar sanatos. Impreuna cu aceste echipamente medicale doctorul specialist poate analiza, investiga si trata mult mai rapid si eficient pacientii. Eroare umana, inevitabila, este cu mult diminuata cu ajutorul aparaturii medicale profesionale si astfel, rata de succes de tratare a pacientilor creste de la an la an.

Publicitate

Distribuitori de aparatura medicala

Piata distribuitorilor de aparatura medicala din Romania nu este atat de dezvoltata, insa exista cativa jucatori importanti, care au in portofoliu echipamente performante potrivite pentru diferite arii de analiza, investigare sau tratare.

Printre aceste firme care comercializeaza aparatura medicala, Proton, este cea care a atras foarte mult atentia prin programele de fidelizare si parteneriatele pe termen lung pe care le propune si pe baza carora clientii pot obtine discounturi considerabile.

Acesta firma amintita anterior are un portofoliu complet de aparatura medicala in care intalnim o gama variata de analizoare, echipamente de laborator si de analiza, radiografe, angiografe, ecografe sau produse medicale destinate cercetarii si dezvoltarii. Firmele care produc acest produse de aparatura medicala sunt unele care au o notorietate ridicata la nivel mondial si care aduc frecvent in piata inovatii si imbunatatiri ale sistemului medical.

Portofoliu de aparatura medicala

In portofoliul firmelor de aparatura medicala, exista foarte multe tipuri de analizoare, precum analizoarele de biochimie, de hematologie, chemiluminiscenta sau imunologie. Aceste echipamente medicale de analiza sunt unele care beneficiaza de functionalitati importante, precum analiza probelor in mai putin de un minut, identificarea a peste 50 de parametrii, eliminarea toata a erorii de analiza.

Alte produse de aparatura medicala esentiale pe care le gasim in portofoliul firmelor de distributie sunt ecografele, care analizeaza tesuturile la o frecventa de peste 50 de mii de Hz si care ofera imagini cu o rezolutie mare, sau radiografele care au foarte multe imbunatatiri in ceea ce priveste afectarea pacientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.