Generează registru REVISAL și fluturașii de salariu cu ajutorul softului de salarizare dp-Payroll furnizat de UCMS by AROBS

161

Dp-Payroll este o soluție software de salarizare completă, care pe lângă funcționalitățile de bază precum calcularea salariilor, oferă utilizatorilor o serie de alte funcționalități precum generare registru REVISAL sau chiar generează fluturaș salariu pentru a eficientiza cât mai prompt munca departamentelor financiare.

Soluția software dp-Payroll există pe piață din 1996 și este utilizată de peste 500 de companii de prestigiu. Fiind ușor de utilizat și configurabilă pentru orice tip de industrie, soluția răspunde la nevoi variate.

Generare registru REVISAL – o funcționalitate necesară în softul de salarizare

Registrul general de evidență al salariaților, sau, în limbaj comun, registrul REVISAL are rolul de a ține evidența contractelor de muncă care sunt încheiate între angajat și angajator. Pentru că fiecare angajator are obligația de a transmite la ITM registrul de evidență al salariaților, funcția de generare registru REVISAL direct din softurile de salarizare este prioritară.

Cu atât mai mult cu cât amenzile pentru încălcarea acestei prevederi ajung la sume foarte mari. Cu opțiunea de generare registru REVISAL direct din aplicația dp-Payroll emiți rapoartele la timp și le trimiți către instituțiile statului la termen.

De asemenea, aplicația ajută și la unificarea fișierului .xml sau .rvs care sunt emise din alte aplicații, chiar din cea pusă la dispoziție de ITM.

Generează fluturaș salariu din aplicație și trimite-l pe mail către angajaților

O altă funcționalitate la fel de utilă este opțiunea de generare fluturaș de salariu. Pe baza calculelor salariale existente în softul de salarizare dp-Payroll, generează fluturaș salariu automat unde vor apărea toate detaliile legate de salariile angajaților.

Fluturașii de salariu se trimit pe mail angajaților, fie individual, fie pe o adresă de mail comună. Angajații vor primi fără întârziere fluturașii, iar te vei elibera de efortul de distribuire a lor. dp-Payroll generează fluturașii de salarii în format pdf.

Pentru a oferi și mai mult transparență, fluturașii pot fi personalizați în funcție de informațiile care se doresc transmise: salariul de bază (din care se exclud sporurile), bonusuri, orele suplimentare, tichete de masă sau de vacanță, indemnizații de concediu, al 13-lea salariu și toate taxele percepute.

Vrei să afli mai multe despre funcționalitățile aplicației dp-Payroll? Consultă site oficial https://truehr.ro/ sau ia legătura cu specialiștii UCMS prin mail la office@ucms.ro ori la telefon: 0720 534 424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.