Impachetari in tunel infrarosu – element esential in eliminarea grasimilor

291

De-a lungul timpului doamnele si domnisoarele au incercat sa gaseasca cele mai sigure si convenabile metode de slabire, incercand tot felul de diete sau exercitii la sala de sport. Noi astazi venim cu o optiune de nerefuzat, o metoda de remodelare corporala foarte inovativa si sigura, si anume impachetari in tunel imfrarosu. Daca o utilizati impreuna cu o alimentatie echilibrata veti avea parte de rezultate uimitoare.

impachetari in tunel infrarosu

Aceasta tehnologie a impachetarilor se foloseste de lumina infrarosie care actioneaza asupra stratului adipos de grasime distrugand si eliminand celulele problematice. Aceasta procedura va duce in timp la eliminarea totala a stratului de celulita si a aspectului de coaja de portocala.

Trebuie sa va spunem ca aceasta tehnica de impachetari in tunel infrarosu no cellulite este o tehnica a carei rezultate se vor vedea dupa o serie mai mare de sedinte. Este recomandat pentru ca rezultatele sa fie vizibile sa mergeti de cel putin 2 ori.

Cum actioneaza aceasta procedura de impachetari in tunel infrarosu no cellulite?

De-a lungul anilor s-a observat o crestere mare in popularitate a acestei metode de remodelare corporala. Ea este aleasa din ce in ce mai des de doamnele si domnisoarele care doresc sa aiba in corp tonifiat si sanatos.

Daca te intrebi “Totusi, cum functioneaza acest tunel?” raspunsul este foarte simplu. Terapeutii profesionisti contribuie la aspectul tau. Ei utilizeaza lumina infrarosie care actioneaza asupra celulelor urmand ca ele sa fie distruse si eliminate pe cale naturala. Lumina actioneaza asupra miticondriilor care produc energie celulara.

Aceasta tehnologie actioneaza si la nivelul adipocitelor. Adipocitele sunt acele celule care stocheaza grasimea. Prin stimularea acestora, stratul de grasime va fi redus.

Cine poate apela la aceasta procedura?

Aceasta procedura de impachetari in tunel infrarosu no celullite poate fi utilizata de persoanele care prezinta un strat de grasime suparator. Rezultatele se vor vedea, desigur, in functie de persoane. Spre exemplu, o persoana cu un surplus de grasime mai mare va avea nevoie de mai multe sedinte de impachetari in tunel infrarosu no cellulite pentru a vedea rezultate. In caz contrar, persoanele cu un strat adipos mai subtire vor vedea rezultate chiar dupa a doua sedinta.

Exista si o serie de contra indicatii care nu permit ca unele persoane sa apele la aceasta procedura de impachetari in tunel infrarosu no cellulite. Nu pot beneficia de tunel no cellulite persoanele care prezinta afectiuni cardiace sau sufera de claustrofobie. De asemenea, nu se recomanda utilizarea tunelului daca prezentati leziuni si rani deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.