Inchirieri auto Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro alege oferta perfecta

308

Fie ca doresti sa vizitezi Bucurestiul in scop mturistic sau in interes de afaceri, vei beneficia de cele mai bune oferte de inchirieri auto Bucuresti doar prin intermediul celor de la www.rent-a-car-otopeni.ro Acestia pun de fiecare data pe primul plan clientul si ii satisfac in mod ireprosabil cerintele, fie ca este vorba de persoanele fizice pentru care masinile personale numai sunt de foarte mult timp cel mai important lucru, fie pentru turistii xcare aterizeaza in aeroportul international din Otopeni. Preturile sunt mai mult decat accesibile si de fiecare data se muleaza pe bugetul avut la dispozitie de client. Daca sunteti o persoana cu un buget redus, sau un client care are nevoie de inchirieri auto Bucuresti din gama de lux, la ei veti gasi de fiecare data cea mai buna solutie si cele mai bune oferte cu masini de foarte buna calitate.

Parcul auto pe care il detin este unul generos ce cuprinde peste 200 de modele de masini, de aici veti putea sa inchiriati masini din gama economica, cum sunt Loganurile sau masini din gama de lux ca Audi sau Bmw, indiferent de alegerea pe care o faceti specialistii de aici sunt in permanenta dispusi sa va ajute si sa va ofere cele mai bune solutii care sa se incadreze perfect in nevoile dumneavoastra. De asemenea la ei veti putea inchiria si masini de 9 locuri pentru grupurile mai mari de persoane, acestea fiind disponibile si cu serviciile unui sofer pus la dispozitie de companie. Cum puteti face acest lucru atunci cand aveti nevoie de inchirieri auto Bucuresti? Foarte simplu intrati pe www.rent-a-car-otopeni.ro selectati masina pe care o doriti, completati perioada si in mod automat o sa vi se calculeze planul tarifar.

Rent-a-car-otopeni.ro ofera clientilor cele mai bune si mai complete servicii de rent a car printre care un numar nelimitat de km pentru fiecare inchiriere, asistenta rutiera sau inlocuirea masinii in situatia in care aceasta se defecteaza in perioada in care se afla la client. De asemenea de fiecare data spalarea masinii si carburantul sunt gratuite. Pentru fidelizarea clientilor vechi, agentia pune la dispozitie un sistem de reduceri care de cele mai multe ori poate sa ajunga la 30 la suta din pretyul total de inchiriere a masinii. Autoturismele din flota sunt dotate complet, au incluse in pret accesoriile obligatorii cum ar fi gps sau scaun de copil, de asemenea asigurarile sunt si ele incluse, fie ca vorbim de un rca sau de casco.

Daca nu detineti un permis de conducere tot la ei veti gasi rezolvarea si pentru aceasta prob;lema serviciul de transfer aeroport va sta non stop la dispozitie. Daca pana acum am vorbit despre clientii din capitala, acum si cei care aterizeaza in aeroportul Otopeni pot beneficia de cele mai bune masini. In ultimul an compania a deschis un punct de lucru in vecinatatea aeroportului, aici in maxim 5 minute turistii care au aterizat pot ajunge si pot veni sa solicite o masina de inchiriat. Pentru ca cel mai important pentru aceasta companie este clientul, programul de lucru este non stop de fiecare data iar cine doreste o masina se poate prezenta la sediul companiei sau poate face inchirierea direct de la www.rent-a-car-otopeni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.