Îți dorești o casă mai frumoasă? Apelează la specialiștii de la Faria!

67

Casa este locul în care ne retragem să ne încărcăm bateriile după o zi lungă, locul unde ne odihnim și locul în care ne petrecem mare parte a timpului. Ca să ne simțim că locuim cu adevărat într-o casă unde totul în jur îmbie la relaxare și bun-gust ai nevoie, mai ales dacă ești presat de timp, să apelezi la specialiști în decorațiuni interioare. Aceștia îți vor pune la dispoziție acele obiecte de care ai nevoie ca să înfrumusețezi spațiul interior, dar și cel exterior al locuinței tale.

Dacă știi exact ce îți dorești cu siguranță vei căuta obiectele necesare prin magazinele de profil; dar de ce să risipești timp și bani când le poți găsi pe toate sub același acoperiș?

Într-adevăr, la Faria.ro ai posibilitatea să vezi mai multe categorii de produse destinate spațiului interior locativ, cum ar fi: covoare, perdele sau draperii, dar și lenjerii pentru dormitor sau fețe de masă pentru bucătărie.

Produse confecționate în atelierul propriu Produse confecționate în atelierul propriu

0 de ani de zile punând la dispoziția clienților aceste produse. Acestea se pot achiziționa și online pentru cei care nu se pot deplasa la magazinul propriu-zis.

Produsele sunt destinate atât pentru spațiul de locuit personal, cât și micilor afaceri.

Traverse, covoare și covorașe

Deloc de neglij>Traverse, covoare și covorașe estea sunt unele dintre cele mai folosite obiecte dintr-o gospodărie și nu numai. Practic un covor sau o traversă găsești în fiecare cameră, inclusiv la ușa de la intrare.

Apoi mai sunt traversele exterioare cu iarbă artificială de tip gazon. Acestea vor putea fi amplasate în exteriorul locuinței pentru un aspect îngrijit și datorită faptului că sunt rezistente la trafic intens. Sunt prevăzute cu micro orificii de scurgere a apei care nu se va aduna în aspect inestetic la suprafață.

Covoarele pentru dormitor sau cele pentru copii se prezintă într-o mare varietate de culori și modele, pe gustul fiecăruia. Astfel, de la dimensiuni diverse până la combinații inedite va fi practic destul de dificil de ales doar un singur model.

Stilul clasic dar și cel floral, geometric, oriental, rustic sau vintage va încânta chiar și cumpărătorii pretențioși.

Copiii vor fi încântați de covoarele imprimate cu personaje din desene animate cum ar fi Spiderman sau care înfățișează scene din povești sau labirinturi.

Produse pentru bucătărie și baie

Având în vedere că bucătăria este locul unde se adună toată >Produse pentru bucătărie și baie a face asta mai bine decât cu fețe de masă în culori vesele, fie în carouri fie multicolore sau cu model de floarea-soarelui.

Pentru baie se pot comanda seturi de trei prosoape din fibră de bambus pe culorile alb, albastru, bej, crem, mov, roz. Iar pentru cei care au nevoie să se destindă în atmosfera primitoare a casei, Faria recomandă lumânările parfumate și uleiurile pentru aromaterapie în diverse arome pentru relaxare sau energizare.

Faria, un nume sinonim cu bunul-gust te așteaptă în magazinul său online.

Contact: comenzi@faria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.