La ce să te aștepți de la un program salarii performant?

255
Publicitate

Atunci când îți dorești ca operațiunile de payroll din compania ta să se desfășoare cu rapiditate, apelează cu încredere la un program salarii complex sau la o aplicatie calcul salariu. În acest fel, vei avea partea de soluții performante, intuitive care să vină în sprijinul specialiștilor din compania ta. Un program salarii permite specialiștilor payroll sau HR să lucreze de oriunde și accelerează procesele de salarizare.

Publicitate

Contribuția adusă în compania ta de un program salarii

Când departamentul de resurse umane nu petrece atât de mult timp pentru activități manuale, repetitive de salarizare, ei își pot îndrepta o parte din energie și atenție către alte activități. În loc să-și dedice ore întregi pentru introducerea manuală a datelor, cercetare legislativă și verificarea cifrelor, profesioniștii tăi în resurse umane pot folosi un program salarii, ori o aplicatie calcul salariu pentru optimizarea activității financiar-contabile. Procesarea salariilor trebuie să fie gestionată cât mai bine pentru a asigura succesul și continuitatea business-ului tău. 

Pe măsură ce numărul angajaților tăi crește, vei avea tot mai multe documente care trebuie procesate. Cu cât volumul de muncă este mai mare, și riscul unor erori umane este mai ridicat. Cu o aplicatie calcul salariu, cele mai multe dintre procedurile de salarizare vor fi automatizate, astfel că riscul unor greșeli este minimizat. La acest lucru contribuie faptul că un program salarii te poate atenționa dacă o procedură pe care urmează să o efectuezi este incorectă, astfel ai nevoie de o validare din partea softului.

Aplicatie calcul salariu, soluția pentru a genera rapoarte

Pentru momentele în care ai nevoie de rapoarte personalizate cu un grad de complexitate ridicat, o aplicatie calcul salariu îți vine în ajutor. Fie că sunt adresate managementului sau instituțiilor statului, rapoartele pot fi generate în diferite formate, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Totodată, un program salarii îți asigură o comunicare transparentă cu angajații, fiind instrumentul digital prin care poți genera fluturașii de salariu. Softul îți oferă control asupra detaliilor pe care dorești să le incluzi pe fluturași: venitul brut, venitul net, prime, bonusuri, rețineri salariale, plăți în avans, valoarea tichetelor de masă, valoarea taxelor care trebuie plătite statului etc. 

Operațiunile posibile cu o aplicatie calcul salariu sunt precise, softul fiind actualizat în permanență cu modificările legislative. Asta înseamnă că te poți baza pe fișierele și documentele generate dintr-un program salarii, fără a-ți face griji în privința corectitudinii lor. 

Un alt beneficiu foarte important al implementării unui program salarii, precum dp-Payroll, este faptul că ai parte de suport specializat, cu un timp de răspuns foarte scurt. Când întâmpini dificultăți la utilizarea softului sau ai nelămuriri, te poți baza pe o echipă profesionistă care să îți vină în ajutor.

Program salarii de la UCMS by AROBS

Cu o aplicatie calcul salariu configurabilă eficientizezi procesele de salarizare din compania ta, iar productivitatea angajaților crește. UCMS by AROBS a dezvoltat dp-Payroll, un program salarii performant prin care efectuezi calculul de salarii lunar într-un timp scurt și în siguranță. Soluția răspunde la cele mai multe nevoi din domeniul salarizării și este ușor de utilizat. Pentru a afla mai multe despre toate funcționalitățile pe care ți le pune la dispozitie o aplicatie calcul salariu precum dp-Payroll, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin telefon la 0720 534 424 sau prin mail la sales@ucms.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.