Leasing Ford – procedură, avantaje, informații utile

229
Publicitate

leasing operational ford

Publicitate

Leasingul este de fapt o formă de creditare prin care atât persoana fizică, cât și persoana juridică poate achiziționa o mașină. Această mașină va putea fi plătită în rate lunare, conform unui contract, ce a fost semnat  de către ambele părți.

Ford Motor Company este cunoscută de majoritatea clienților și consumatorilor sub numele simplu de Ford. Acesta este un producător american ce produce autovehicule în Dearborn, Michigan. Ford oferă mașini în leasing prin AVRAL.

Există două tipuri de leasing:

 • Financiar – la finalul achitării tuturor ratelor, adică la finalizarea contractelor, vei fi proprietarul autoturismului;
 • Operațional – oferă tarife mai mici decât cele de închiriere pe termen scurt; valoarea va fi calculată în funcție de anumiți factori, precum câți kilometrii o să parcurgi în decursul unui an de zile, costurile de revizuire, asigurarea și dobânda; la finalul contractului, mașina va fi predată înapoi către firma de leasing de unde ai obținut acreditarea.

Persoana fizică care-și dorește să achiziționeze o astfel de mașină prin procesul de leasing, va trebui să îndeplinească anumite condiții. Vor fi necesare și acte doveditoare, ce vor atesta îndeplinirea condițiilor stipulate de către firma de leasing.

Avantajele leasingului în cazul autovehiculelor Ford

Ford oferă mașini prin leasing foarte accesibile pentru oricine își dorește să achiziționeze o mașină cu cele mai noi dotări de pe piață. Vei putea găsi chiar și oferte speciale.

Indiferent de nevoile specifice, vei putea găsi oferta de finanțare care ți se potrivește nevoilor tale. Prin intermediul programului Ford Leasing, vei avea posibilitatea să-ți eficientizezi costurile de achiziție și întreținere.

Ford Leasing este un partener de succes, pentru un „drum lung” din momentul începerii contractului. Flexibil, ușor și convenabil, Ford Leasing este un pachet adorat de mulți oameni, tocmai datorită avantajelor pe care le oferă pentru diferitele tipuri de leasing.

 1. Leasing persoane fizice

Persoanele fizice vor putea avea mașina visurilor cu ajutorul Creditului Auto cu dobândă fixă. Avantajele de care te bucuri sunt:

 • Dobânda fixă anuală;
 • Avansul de minim 10% din valoarea mașinii, echivalent în RON;
 • Simplitatea de acordare a creditului.

 

 1. Leasing financiar persoane juridice

Nu doar persoanele fizice autorizate se pot bucura de avantajele leasingului, ci și cele juridice, ce dețin un SRL. Alegerea unui vehicul perfect pentru afacerea ta este cheia succesului. La fel este și alegerea soluției financiare adecvate.

Ford leasing oferă soluții adecvate afacerii tale, indiferent de natura ei. Leasing-ul financiar îți asigură mașina chiar și după terminarea contractului, deoarece îți va rămâne ție, în timp ce leasing-ul operațional impune înapoierea mașinii către firma de creditare.

Însă, ai trei opțiuni la finalul contractului:

 • Poți păstra mașina după plata integrală a valorii reziduale;
 • Poți înapoia mașina;
 • Poți păstra mașina după achitarea integrală în rate.

Leasing-ul flexibil și inteligent îți oferă posibilitatea de a-ți alege opțiunile contractuale, în funcție de nevoile afacerii tale. După ce vei achita integral ratele leasingului, ai posibilitatea să returnezi mașina, conform contractului.

Astfel, nu vei plăti valoarea reziduală. Însă, mai ai o opțiune, cea de a păstra mașina, având opțiunea de a achita valoarea reziduală ca plată unică. Partea bună este că și aceasta poate fi împărțită în rate, pentru a-ți oferi mai multe avantaje.

Așadar, beneficiile acestui tip de leasing sunt:

 • 3 opțiuni la finalul contractului;
 • Mașina poate să se reînnoiască periodic, lipsită de griji la finalul contractului;
 • Rata lunară este foarte avantajoasă.

 

 1. Leasing operațional

Avantajele acestui leasing operațional sunt:

 • Îmbunătățirea indicatorilor financiari;
 • Bugetul exact;
 • Riscul deprecierii este suportat în totalitate de către firma de creditare;
 • Plătești strict ceea ce utilizezi.

Leasing Ford – care sunt documentele necesare?

În funcție de leasing-ul pe care-l alegi, va trebui să depui acte diferite:

 • Leasing financiar pentru persoane fizice, vei avea nevoie de: actul de identitate, adeverința de venit/ talonul de pensie/ acordul de interogare ANAF/ documentația specifică a unui PFA, care va atesta veniturile/ factura proforma în RON.
 • Leasing financiar pentru persoane juridice, va trebui să: alegi autovehiculul eligibil, precum și durata contractuală de leasing; actele necesare vor fi bilanțul contabil și dovada depunerii sale, balanța de verificare în decembrie, formular de solicitare de finanțare, formular de Acord CRC, copie CUI, carte de identitate a celui ce va semna contractul, copie după CIF, decizie asociat unic în original, situația ratelor de leasing și fișa specimenelor de semnături ale celor autorizați pentru a reprezenta societatea;
 • Leasing operațional – la fel ca și la cel financiar pentru persoanele juridice.

Ce mașini Ford lease sunt disponibile pe Arval.ro?

Ford leasing are diferite tipuri de mașini de care te vei putea bucura, în funcție de nevoile pe care le ai:

 • Ford Focus X – are un design nou, remarcabil, cu o tehnologie de ultimă generație, având navigație și DAB, Apple CarPlay și Android Auto, încărcare smartphone wireless, aer condiționat automat, sistem keyless, cameră video retrovizoare, etc.
 • Ford Ecosport – este proiectat pentru jungla urbană, ce are rolul de a ajuta oamenii să evadeze din nebunia orașului; are radio, navigație, oglinzi pliabile, senzori parcare spate, vopsea metalizată și multe altele;
 • Ford Puma – este o mașină construită pentru nevoile omului, ce are un design îndrăzneț, ce este echipat cu un pachet de iarnă, care include scaune față, volan și parbriz încălzite, sisteme multimedia, radio și navigație, aer condiționat, oglinzi pliabile, senzori parcare, geamuri față și spate;
 • Ford Kuga – este o mașină remarcabil de eficientă, dotată cu senzori de ploaie, sistem keyless, cameră video retrovizoare, geamuri fumurii, încărcare wireless smartphone, roată de rezervă, etc.

De ce să alegi Arval.ro?

Alege Arval.ro pentru mașina visurilor tale. De 30 de ani susțin eforturile companiilor de a avea o flotă flexibilă, dar și a persoanelor fizice, ce-și doresc o mașină pentru sufletul lor. Ei sunt cei ce simplifică procesele de management.

Tot ce trebuie să faci este să comunici nevoile tale și vei primi oferte disponibile pentru un termen lung sau mediu. Indiferent dacă ai SRL sau ești persoană fizică autorizată, dacă îți dorești doar o mașină sau o flotă de autovehicule, atunci Arval.ro este partenerul de care ai nevoie.

Este partenerul ce te ajută să găsești soluții potrivite, fiind alături de tine, atât fizic, cât și digital. Acum te poți bucura de plăcerea condusului, indiferent de ce nevoi ai avea, doar cu Arval.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.