Ludovic Orban cere prelungirea starii de alerta

67

Ludovic Orban cere prelungirea starii de alertaPremierul Ludovic Orban va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Acesta sustine ca va fi sprijinit de majoritatea deputatilor din Parlament care au inteles necesitatea acestui demers.

Prelungirea starii de alerta nu este una politica ci mai degraba una stiintifica.

    Iata ce a declarat Ludovic Orban

“Vom cere (n.r. – prelungirea stării de alertă) pentru 30 de zile. Am încredere că va exista o majoritate în Parlament, care să înţeleagă nevoia prelungirii stării de alertă şi care să înţeleagă faptul că nu pot să pună în pericol viaţa şi sănătatea românilor numai ca să obţină câştiguri ieftine, de natură politico-electorală”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai spus ca nu a discutat cu cei din PSD cu privire la aceasta prelungire. “Nu am avut nicio discuţie cu cei din PSD”,  a spus Orban.

Cu toate astea premierul a tinut sa mentioneze ca decizia de prelungire a starii de alerta nu este una politica.

Declaratia acestuia a venit dupa ce Ciolacu a transmis ca membrii din Guvern modifica numarul imbolnavirilor de coronavirus in functie de interesele politice.

„În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, au explodat îmbolnăvirile”, a mai spus Orban.

„Nu am ce să comentez, nu există nicio legătură între declaraţii şi răspândirea epidemiei, mesajul meu este simplu, decizia de prelungire a stării de alertă nu este politică, ci e o decizie care este fundamentată ştiinţific, care are în spate considerente privind sănătatea publică, care este singura soluţie, o soluţie indispensabilă care să permită autorităţilor şi specialiştilor să apere sănătatea şi viaţa românilor”, a mai spus acesta.

Premierul a participat la o depunere de coroane de flori atat la Monumentul  “Kilometrul zero al democraţiei” cat si la  Monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Acceseaza https://ponturifierbinti.com/politica-interna pentru mai multe stiri politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.