Materiale didactice Artur Balauca

350

Pentru cei ce nu stiu, Artur Balauca este unul din cei mai prolifici matematicieni din Romania. Dascalul de exceptie are peste 1000 de premii nationale si internationale adunate in decursul anilor. La cei peste 70 de ani este inca in tendinte in ceea ce priveste aceasta disciplina greu de inteles pentru uniii, insa extrem de fascinanta pentru altii. Ineditul profersorului Artur Balauca consta in faptul ca a tratat fiecare elev diferential, fiind constient de faptul ca fiecare copil percepe in mod diferit aceasta disciplina si atentia trebuie acordata in functie de necesitatile fiecaruia.

Materiale didactice Artur Balauca 3

Culegerile profesorului Artur Balauca sunt concepute in asa fel incat sa ajute fiecare copil ca sa perceapa cat mai bine matematica, sa fie interactive si, de ce nu, atractive. Niciun elev nu va ajunge la performante daca nu face ceva cu pasiune. Exact acest lucru il insufla profesorul Artur Balauca prin culegerile sale. Pasiune pura pentru una din cele mai vechi discipline din lume!

La LibrariaDelfin.ro, cei care doresc sa aprofundeze aceasta materie pot gasi manuale si culegeri inedite, concepute de renumitul profesor. Matematica nu se invecheste niciodata si problemele sunt mereu actuale. Fiecare culegere este conceputa in functie de anii si nivelul de pregatire al elevilor. Sunt culegeri pentru micii matematicieni, pentru clasele I-IV, dar si pentru cei mai mari. Pe langa materialele didactice specifice celor care lucreaza la clasa, exista si alte materiale pentru elevii care ajung sa participe la competitii si isi doresc o pregatire mai aprofundata. Multe dintre culegeri au, la final, si rezultatele pentru o consultare mai rapida.

Modul in care sunt structurate aceste lucrari, infulenteaza gandirea matematica de la cele mai fragede varste, gandirea logica, perspicacitatea si creativitatea. Pentru ca, da, desi poate pentru unele persoane matematica nu este decat o insiruire de formule si lucruri invatate mecanic, aceasta disciplina este mai creativa decat se crede in mod normal. Atat parintii care doresc sa isi indrume copiii, cat si profesorii care doresc sa aplice o metoda inedita la clasa, pot intra pe site-ul LibrariaDelfin.ro pentru a studia oferta de culegeri Artur Balauca, in colaborare cu alti autori, si pentru a comanda ceea ce este necesar pentru un studiu de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.