Mesteru` Manole aduce in prim-plan teava zincata

229
Publicitate

Teava zincata – materialul care reprezinta solutia proiectului tau

Teava zincata este materialul pe care specialistii il folosesc pentru realizarea proiectelor de transport de fluide sau gaze necorozive, acest material fiind una dintre cele mai bune solutii datorita calitatii sale.

Publicitate

Acest material este folosit într-o varietate de domenii de la industrie la civil și chiar agricultură. Din acest motiv, experții folosesc conducte rotunde galvanizate pentru rețeaua de transport a apei calde și reci, precum și pentru transmiterea mediilor termice până la o presiune de 50 bar. In plus, materialul poate fi folosit in constructia sistemelor de aer conditionat si de stingere a incendiilor, precum si in domeniul structurilor metalice pentru constructia balustradelor sau stalpilor de gard.

De ce sa ai o teava zincata?

Denumirea „galvanizată” este cea care diferențiază acest material. Teava zincata este de fapt o teava rotunda galvanizata. In timpul procesului de galvanizare, acest material beneficiaza de aplicarea unui strat protector de zinc. Acest strat de zinc protejează materialul de agenții corozivi, care pot provoca rugina, crescând foarte mult rezistența și longevitatea. Există straturi de protecție în interior și în exterior pentru a asigura potrivirile de calitate. Acest material are și trei calități importante: presiune ridicata, de lungă durată, utilizare multiplă.

Având în vedere că principala calitate a acestui material este stratul protector de zinc, acesta trebuie în mod clar protejat – teava zincata. Asadar, pentru a te bucura de toate calitatile pe care le are teava zincata rotunda, specialistii recomanda sa fie folosita in proiecte cu alte materiale, doar prin procesul de filetare, nu prin procesul de sudare. Prin procesul de sudare, stratul protector de zinc va fi distrus pe toată lungimea liniei de sudare, atât în ​​interior cât și în exterior. Dacă este necesar un proces de sudare, se recomandă finisarea țevii rotunde galvanizate cu o vopsea bogată în zinc. Acest lucru se poate face numai în exterior, motiv pentru care se recomandă să nu sudați țevi rotunde galvanizate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.