Plasa bordurata | Cea mai smart solutie de imprejmuit

164
Publicitate

Plasa bordurata este un material metalic flexibil, de obicei fabricat din sarma de otel zincata, care este utilizat pentru a crea structuri de gard sau garduri de protectie in diverse domenii, cum ar fi agricultura, constructia si industria. Plasa bordurata are de obicei o structura patrata sau rectangulara si este disponibila intr-o gama larga de dimensiuni si grosimi.

Publicitate

Structura si caracteristicile plasei bordurate

Plasa bordurata este formata din sarma de otel zincata, care este sudata impreuna pentru a crea o structura rigida si rezistenta. Suprafata plasei este acoperita cu un strat de zinc pentru a o proteja impotriva coroziunii si oxidarii. Aceasta acoperire poate fi galvanizata sau electrostatica.

Plasa bordurata este disponibila in diferite dimensiuni si grosimi, in functie de nevoile specifice ale proiectului. De obicei, dimensiunile disponibile sunt cuprinse intre 1 m si 2,5 m inaltime si intre 10 m si 30 m lungime, iar grosimile variaza intre 2,5 mm si 5,5 mm. Aceasta gama larga de dimensiuni si grosimi face ca plasa bordurata sa fie versatila si sa poata fi utilizata intr-o varietate de aplicatii.

Aplicatii ale plasei bordurate

Plasa bordurata este utilizata intr-o varietate de aplicatii, inclusiv:

Garduri de protectie si securitate: Plasa bordurata este utilizata frecvent pentru a crea garduri de protectie si securitate in locuri precum aeroporturi, baze militare, inchisori si alte facilitati cu nivel ridicat de securitate.

Garduri agricole: Plasa bordurata este utilizata pentru a crea garduri in jurul animalelor, precum vaci, oi sau cai. Acest tip de garduri protejeaza animalele de pradatori si ajuta la mentinerea lor intr-un anumit spatiu.

Garduri de gradina: Plasa bordurata este utilizata pentru a crea garduri de gradina, care pot ajuta la protejarea plantelor de animale sau de alti factori care pot dauna plantelor.

Garduri de constructie: Plasa bordurata este utilizata pentru a crea garduri temporare in zonele de constructie. Aceste garduri protejeaza zona de constructie si pot ajuta la mentinerea sigurantei.

Garduri decorative: Plasa bordurata poate fi utilizata pentru a crea garduri decorative, care sunt ideale pentru a delimita proprietatile si pentru a crea un aspect estetic placut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.