Tuburi LED – vezi care sunt avantajele tehnologiei care ia amploare

245
Publicitate

Ce trebuie sa cunoastem fiecare despre un sistem cu tuburi led

Cand vine vorba de amenajarea sau reorganizarea casei, alegerea lampilor este cel putin la fel de importanta ca alegerea mobilierului sau alegerea tapetului. Pe langa rolul real al corpurilor de iluminat, acestea au si un rol estetic in casa ta. O solutie buna este sistemul cu tuburi LED.

Publicitate

Desigur, functia principala a oricarui sistem de iluminare este de a oferi lumina placuta fara a deranja ochii. S-a nascut tehnologia LED si atunci cand ne concentram pe calitate, pare sa fie cea mai buna. Tuburi LED – este cea mai avansata tehnologie din sectorul sistemelor de iluminat si a castigat din ce in ce mai multi clienti.

Vezi avantajele tehnologiei cu Light Emmiting Diode

Tuburi LED au multe avantaje fata de lampile fluorescente. Folosirea lor poate economisi energie si reduce costul achizitionarii de balasturi si startere. Au o durata lunga de valabilitate si pornesc instant. Consumul de energie al tuburilor LED este cuprins intre 9 si 18W. Comparandu-le cu produse care emit lumina, care consuma 36-45W de energie electrica, putem vorbi despre produse care economisesc energie.

Acest lucru le face foarte potrivite pentru locurile in care consumul de energie este mare si se recomanda pentru spatii mari, cum ar fi spitale, cladiri comune, banci, magazine, scoli, gradinite, gari, metrou si iluminat pentru locuinte.

Durata de viata extrem de lunga (50-100.000 de ore sau de 10-15 ori mai mare decat lampile fluorescente) si costurile de intretinere aproape zero sunt garantia unei investitii bune.

Un alt avantaj este ca nu este nevoie sa cumparati echipamente speciale pentru a le inlocui: tuburile cu LED inlocuiesc direct tuburile cu lumina clasice.

Nu in ultimul rand, aceste tipuri de produse LED sunt cu un pas inaintea protectiei mediului. Cand le utilizati, nu se emite mercur, ceea ce reduce consumul de energie.

Alege magazinul Led Concept

In mod similar, consumatorii romani incep sa realizeze avantajele tehnologiei LED. 2017 a fost primul an in care vanzarile de LED-uri din Romania au depasit toate celelalte tipuri de vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.