Rochii de mireasa care au marcat lumea filmului

302

În multe situații în care importanța outfitului a fost una capitală am fost salvate de către vedetele noastre preferate, care ne-au inspirat fie prin stilul propriu, fie prin cel care le-a fost atribuit în varii show-uri sau filme. De la acest capitol nu fac excepție rochiile de mireasă. Câte femei nu ați auzit căutându-și o rochie de mireasă inspirată dintr-un film celebru? Așadar, vom prezenta doar câteva dintre acele rochii care au reprezentat, de-a lungul timpului, adevărate revelații și surse de inspirație pentru femeile din întreaga lume.

O primă rochie de mireasă impresionantă nu doar datorită faptului că filmul este unul celebru, ci și datorită modelului deosebit este cea purtată de către Scarlett O’Hara în „Gone With the Wind”. O astfel de rochie de mireasă, în ciuda timpului care a trecut peste astfel de croiuri, rămâne demnă de admirație, făcând-o pe superba actriță să arate precum o nobilă de invidiat.

OFERTE – https://www.emag.ro/rochie-de-mireasa-mary-bride-cu-trena-alb-38-eu-884/pd/D1MK3VBBM/

O altă rochie de mireasă splendidă este cea purtată de frumoasa actriță Keira Knightley în filmul „Love Actually”. Este vorba despre o rochie de mireasă foarte delicată, cu mâneci lungi, acoperite cu decorații de pene, care i-au oferit un aspect visător și rupt de realitate.

Rochii de mireasa care au marcat lumea filmului 7

În altă ordine de idei, ce altceva am putea face decât o plecăciune adâncă și plină de admirație în fața unei dive latino într-o rochie de mireasă de culoarea untului, accesorizată cu mănuși din satin? Este vorba despre o rochie de mireasă purtată de Jennifer Lopez în lungmetrajul „Monster in Law”, rochie în care actrița nu a reușit decât să arate și mai bine decât ne-a obișnuit până acum.

Pentru femeile pentru care spiritul tradițional, istoric, de scenă este un punct esențial în cazul unor astfel de evenimente, putem vorbi despre o altă rochie de mireasă care i-a lăsat cu gura căscată pe mulți – cea purtată de Kirsten Dunst în „Marie Antoinette”. O astfel de rochie de mireasă reușește să îmbine atmosfera istorică, de bal, cu aerul de regină pe care îl au multe femei, indiferent în ce timp și spațiu s-ar afla.

O apariție extraordinară este Nicole Kidman într-o rochie de mireasă fără bretele, tip sirenă, în filmul muzical „Moulin Rouge”. Această rochie de mireasă cu aplicații aurii, mulată pe bust și talie, este accesorizată cu un colier masiv, dându-i frumoasei actrițe un aspect dramatic, care apropie acest outfit de unul din lumea teatrului.

Iată, acestea sunt câteva exemple de rochii de mireasă uluitoare care pot reprezenta un punct de plecare atunci când îți alegi propria rochie pentru ziua cea mare.

Rochii de mireasa care au marcat lumea filmului 8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.