Cele mai bune oferte de televizoare la eMAG

181

Cel mai mare retailer online, eMAG, face mereu reduceri pe site-ul său, iar televizoarele nu sunt o excepție. În acest moment, sunt disponibile câteva zeci de oferte televizoare, cu discounturi de până la 44%.

De exemplu, ai aceste oferte Televizoare LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD, cu o reducere de 44%. Asta înseamnă că poți cumpăra acest televizor cu numai 469 lei, în loc de 849 lei. Iar din părerile clienților – peste 1.200 de review-uri –, vedem de asemenea că este un televizor bun, cu nota 4,31.

„După ce am luat unul și am văzut ce poate, nu m-am abținut și am mai luat unul pe care l-am făcut cadou de această dată. Ce sa va spun mai mult? Dacă nu eram așa de încorsetat în gândire (raportat la faptul ca trebuie neapărat să îți iei produse de marcă) cu banii pe care i-am plătit acum 1,2 ani pe cele 2 televizoare de marcă (nu dau nume ca deja ma enervează) puteam sa îmi cumpăr 5 sau 6 televizoare Star-Light, care nu diferă cu nimic la calitatea imaginii sau alte funcții (poate doar lipsa meniului audio în limba romana pe DTV). în rest… Un produs de succes și de calitate! Recomand!”, arată unul dintre review-urile de pe site.

Printre avantajele acestui televizor, după părerea clienților, sunt: prețul destul de accesibil; conectivitatea, imaginea clară, curată, fără clouding (acele pete cenușii pe alb sau înorări), culori vii, aspect plăcut, modern, ramă îngustă, ușor de instalat, meniu simplu, telecomandă cu multe funcții utile și directe.

De asemenea, ai oferte televizoare foarte avantajoase, cu o reducere de 23%, pentru acest televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7100PLB, 4K Ultra HD. Poți cumpăra acest televizor cu numai 1.599 lei, în loc de 2.099 lei. Bugetul, într-adevăr, este mai mare decât oferta televizor anterioară, însă trebuie să iei în considerare și ce oferă acest televizor. Pe lângă dimensiunea mai mare, trebuie să ții cont totuși că sunt oferte la televizoare 4k, una dintre cele mai noi tehnologii din lumea televizoarelor.

Alte oferte televizoare de neratat sunt pentru acest televizor Smart Android LED Star-Light, 81 cm, 32DM6500, HD. El a fost redus de la 1.049 lei la 649 lei.

Alte oferte televizoare 4k foarte avantajoase sunt pentru acest televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40NU7182, 4K Ultra HD. Acest televizor Samsung a fost redus de la 1.999 lei la 1.399, un discount de 30% și oferă culori de calitate, sunet excepțional pentru un televizor, meniu simplu și eficient, se mișcă bine pe net, conectare rapidă, poți urmări videoclipuri pe YouTube la o calitate excepțională, Google, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.