O parere sincera despre Volkswagen Touareg

601
Publicitate

Dacă un lucru care conduce ultimul model Touareg al Volkswagen-ului, este respectul pentru indemanarea  șoferiilor. Aveți nevoie de atentie pentru a o manevra masina pe străzi înguste și pe străzi aglomerate. Deci, respectul față de bărbații și femeile responsabile cu vehiculele de serviciu public, deoarece la volanul unei masini de inchiriat Volkswagen Touareg catreva simtiti de parca ati conduce un autobuz.

O parere sincera despre Volkswagen Touareg 1

Publicitate

O mașină mare și greoaie, cu patru roți, cum ar fi Touareg, are nevoie de un motor diesel cu o putere adecvata.

In inerior, masina dispune de o iluminare ambientală frumoasă si vizibilitate datorita oglinzilor exterioare generoase. Este un interior somptuos, cu acest parfum special pe care îl obțineți numai în mașini de lux de vârf, piele de calitate superioară, finisaje scumpe, materiale plastice de calitate, toate acestea oferind un aer exclusivist.

Confortul este obtinut si datorita suspensiei pneumatice, care permite modificarea garzii la sol.

Touareg-ul are o putere impresionantă, oferind o performanță mai mult decât adecvată în orice condiție, pentru a face călătoriile lungi sa fie relaxante, aproape o plăcere.

Sub pragul uriaș al capotei este un “motor” V6 de 3 litri, care pune masina în mișcare, cu o ușurință surprinzatoare. Aceasta dovedește ideea despre cele mai recente dieseluri standard Euro 6. VW a scazut din greutatea masinii, facand-o aproape jumatate din aluminiu.

La fel ca și în situatia altor masini din aceeasi clasa, Volkswagen-ul Touareg este o masina polivalenta ce ofera confort atat pe sosea cat si in afara soselei, pe zapada, noroi sau macada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.