Obține extrasul de carte funciară online

183
Publicitate

Extrasul de carte funciară este documentul cel mai important atunci când vrei să îți schimbi cartea de identitate sau să închei un contrat cu un furnizor. Fără acesta nu se poate face nimic, așadar lipsa lui duce la imposibilitatea de a-ți finaliza proiectele sau chiar de a te deplasa din țară. Timpul de așteptare la ghișee pentru obținerea lui poate fi prelungit și toate planurile tale decalate. Obține extrasul de carte funciară online, fără prea multe bătăi de cap!

Publicitate

Simplifică toate modalitățile pe care le ai la dispoziție și alege-o întotdeauna pe cea convenabilă! Acesta este și cazul extrasului de carte funciară pe care îl poți avea într-un timp foarte scurt. Pentru a obține un extras cf fără să te mai deplasezi chiar din propria casă este necesar să intri pe site-ul extrascfonline.ro. Acolo vei putea să îl comanzi fără probleme.

Ce este un extras de Carte Funciară și de ce ai nevoie de el?

Acest document este cel din care reies informații precum: descrierea imobilului sau a unui teren, dreptul de proprietate, vecinătăți, ipoteci, dar și alte privilegii imobiliare. Actul de acest tip poate fi solicitat în numeroase cazuri. Este vorba despre cele mai frecvente precum înnoirea actului de identitate, semnarea unui contract cu un operator, cu un furnizor, deschiderea unui cont la bancă, împrumutul la bancă sau deschiderea unei firme.

Fără un extras de acest tip nu vei putea face niciuna dintre operațiunile menționate mai sus. El securizează tranzacția și este evidența economic, tehnică și juridică a unui teren sau imobil. Comandă un extras cf online și nu mai pierde timpul la ghișee!

Obține extrasul de carte funciară online!

Pentru a beneficia în cel mai scurt timp de acest document, este necesar să intri pe platforma extrascfonline.ro. Acolo vei avea la dispoziție informațiile referitoare la extrasul cf. Obținerea lui se face după ce ai introdus următoarele detalii: pentru ce ai nevoie (teren, construcție sau apartament), numărul cadastral, numărul cărții funciare, numărul topografic, județul, comuna/orașul sau sectorul unde se află imobilul sau terenul.

Următorul pas este să introduci datele de facturare. Este foarte important ca toate datele furnizate să fie corect, mai ales adresa de e-mail. Adresa de e-mail este locul unde vei primi extrasul după ce s-a emis. Așadar, nu trebuie să aștepți zile întregi, poate chiar săptămâni până ce poșta tradițională îți va trimite extrasul de carte funciară.

Fiind exclusiv online, acest lucru presupune faptul că nu mai trebuie să te deplasezi de la birou, de acasă sau să pierzi timp la diverse ghișee. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular, să îl plătești, iar mai apoi îl vei primi în cel mai scurt timp.

Plățile pe platformă sunt sigure și confidențiale. Nu îți face griji în legătură cu plata cu cardul, deoarece aceasta va fi procesată într-un mediu sigur. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, le poți solicita la adresa de e-mail contact@extrascfonline.ro sau la numărul de telefon afișat pe site. E atat de simplu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.