Expertoptic.ro – sănătatea ochilor începe prin prevenție!

208
Publicitate

Nu ar trebui să neglijăm sănătatea ochilor noștri. Am putea crede că vedem perfect, că noi nu vom ajunge să purtăm ochelari de vedere, însă este cât se poate de fals. O afecțiune oculară frecvent întâlnită este astigmatismul, care este, de obicei, congenital. Simptomul acestei afecțiuni presupune o vedere neclară atât de aproape, cât și la distanță. Astigmatismul reprezintă un viciu de refracție, este prezentă o anomalie a formei ochilor și poate fi de mai multe feluri.

Publicitate

Acesta poate apărea pe parcursul vieții din varii motive și se pare că este mai des întâlnit la copiii născuți prematur. Vederea neclară determină persoanele să simtă nevoia de a face ochii mici astfel încât să își clarifice percepția imaginii. Senzația resimțită de cei ce suferă de astigmatism și nu știu încă acest lucru, este vederea ușor dublată, un contur blurat al lucrurilor sau o imagine ușor instabilă. Ochii sunt în permanență solicitați, obosiți, uneori sunt prezente durerea și/sau fotosensibilitatea. Oricine poate ajunge să aibă astigmatism, chiar dacă în prezent acuitatea vizuală este una foarte bună. De regulă este mai bine să previi decât să tratezi, așa că EXPERTOPTIC, cu magazine de optică medicală în mai multe orașe ale țării, te așteaptă cu soluțiile potrivite. Pe expertoptic.ro poți găsi întreaga gama de lentile ce se află în oricare din cele 6 locații fizice EXPERTOPTIC.

Cât de mult contează ochelarii de protecție?

Facem parte dintr-o generație ce este aproape în mod constant cu ochii nedezlipiți de ecrane. La joburile de birou stăm 8 ore în fața calculatorului sau laptopului, în pauze luăm neapărat și telefonul în mână, acasă inevitabil ajungem să vizionăm un film pe Netflix. O metodă eficientă pentru a ne proteja acuitatea vizuală, ce se poate degrada în timp din cauza luminii albastre a ecranelor, este să purtăm ochelari cu filtru de protecție.

Utilizarea prelungită a device-urilor, dar și timpul petrecut în fața televizorului, poate crea senzații de disconfort ocular precum ochi uscați, vedere încețoșată și chiar dureri de cap. Lentilele de protecție sunt supuse unui tratament antireflex ce filtrează spectrul luminii și oferă o vedere clară. Acest tratament poate fi aplicat pe orice tip de lentilă.

Vino la EXPERTOPTIC sau caută online ochelarii perfecți pentru tine

Dacă vii la unul din cabinetele de optică medicală din Suceava, Botoșani, Rădăuți, Fălticeni sau Roman, specialiștii EXPERTOPTIC îți oferă o consultație gratuită. Totodată, ei te ajută să alegi ochelarii potriviți în funcție de fizionomia facială, propriile gusturi și implicit a bugetului disponibil.

Fiindcă tot vin anotimpurile însorite, este important să îți protejezi ochii inclusiv de radiațiile solare. O expunere prelungită la acestea poate cauza diverse afecțiuni printre care: cataractă, degradare musculară, fotokeratită și fotoconjunctivita, cele două din urmă fiind precum arsurile solare ale pleoapelor și corneei. Acestea pot fi prevenite prin purtarea ochelarilor de soare cu protecție UV. Vei găsi în cabinetele EXPERTOPTIC ochelari de soare cu dioptrii sau fără, de la branduri de renume și modele în tendințe, ce vor completa de minune fiecare ținută.

Servicii și produse de calitate ireproșabilă

Specialiștii în optică medicală de la EXPERTOPTIC îți sunt alături pentru a face alegerile ideale în materie de lentile, rame pentru ochelari sau lentile de contact. Ochelarii de vedere vor fi aleși în funcție de fizionomie, preferință și mediul în care îți petreci majoritatea timpului.

Protejează-ți ochii, pentru a nu regreta mai târziu! Echipa EXPERTOPTIC te așteaptă pentru a stabili prin consult fizic soluția potrivită. Vei găsi aici rame de ochelari la prețuri excelente, ce vor deveni accesorii care pot fura privirea celor ce te întâlnesc.

Merită să vizitați www.expertoptic.ro!

Contact:

SUCEAVA: 0740 952 952

BOTOȘANI 1: 0744 754 754

BOTOȘANI 2:0755 538 538

RĂDĂUȚI: 0747 750 750

FĂLTICENI: 0751 341 341

ROMAN: 0755 589 589

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.