Ce vine dupa Avengers: Endgame – noile lansări Marvel

118

Studiourile Marvel au foarte multe planuri în ceea ce privește producțiile cinematografice ale filmelor cu super eroi astfel că în următorii ani vom avea parte de multe filme Marvel interesante și mai jos am pregătit o listă cu cele mai așteptate din această serie.

După succesul primului film Black Panther, studiourile Marvel au anunțat încă un film cu aceeași protagoniști în care vom afla mult mai multe despre Wakanda și ceea ce înseamnă cu adevărat spiritul lor de războinici.

Black Widow, personaj care a apărut prima dată încă din 2010 în Iron Man 2 va primi un film propriu și acțiunea acestuia se va concentra pe perioada în care Natasha Romanov era spion în Rusia. Așteptările pentru acest film sunt mari și cu toții vrem să vedem care a fost viața ei de dinainte să se alăture echipei de răzbunători.

Regizorul Scott Derrickson se va întoarce pentru a produce încă un film din seria Doctor Strange. Asta după ce Strange a devenit o piesă de rezistență în MCU după cele întâmplate în Endgame. Personajul promite foarte multe și în cele întâmplate în Endgame arată că poate fi un foarte bun protector al universului, mai ales prin prisma faptului că piatra infinitului care controlează timpul este a lui.

Bazat pe benzile desenate despre celestiali, The Eternals va fi un film foarte interesant despre care nu știm foarte multe în prezent, dar se vorbește serios despre faptul că acesta va avea personaje din Guardians of the Galaxy și Captain Marvel.

Și că tot vorbim despre Guardians of The Galaxy, al treilea film este pe drum, Groot a crescut și echipa este gata de noi confruntări spațiale care te vor ține cu ochii ațintiți asupra ecranului. Se pare că acesta va fi și ultimul film din Guardians of The Galaxy întrucât a fost anuțat faptul că această serie va fi o trilogie.

Acestea sunt filmele Marvel care urmează să apară după Endgame și au o oarecare legătură cu acest film, dar studiourile au anunțat că au multe filme care urmează să fie lansate și chiar se vorbește despre o serie de filme care l-ar implica și pe Ghost Rider, dar și un film horror despre noii mutanți.

Filmul horror se numește The New Mutants și va reprezenta poate un alt punct de cotitură în ceea ce privește filmele cu super eroi deoarece până acum, producătorii nu au ales să prezinte filmele din perspectiva aceasta a horror-ului.

Indiferent de ce filme vor fi lansate, consider că MCU are încă foarte multe de spus și cu toții abia așteptăm următoarele filme produse de aceste studiouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.