Optati pentru o consiliere psihologica online de la PsihArt!

106

In viata tuturor apar momente de cumpana, cand parca simt ca nu mai pot face fata unor situatii. Desigur, prima optiune este incercarea de a rezolva pe cont propriu anumite probleme, dar uneori acestea parca tind sa para imposibil de corectat.

In aceste situatii una din solutii la indemana ar putea fi ajutorul unor specialisti in consiliere si terapie, care sa ii ajute pe cei aflati in situatii ce ii apasa, sa isi puna ordine in ganduri si sa revina la viata normala spre care tind.

Cand este necesara o consiliere psihologica?

Exista o multime de situatii pentru care se apeleaza, in general, la ajutorul psihoterapeutului.

In cazul in care este vorba despre consiliere individuala, oamenii ajung la un cabinetul de consiliere in cazul in care:

  • doresc sa depaseasca un impas existential ce apare atunci cand au loc diverse evenimente traumatizante (de exemplu decesul unei persoane dragi);
  • cand apar diverse schimbari ce ii afecteaza pe termen lung (schimbarea locului de munca, a scolii etc.);
  • cand intampina dificultati in luarea unor decizii importante;
  • cand nu pot face fata stresului si unor situatii negative;
  • cand nu reusesc sa se organizeze;
  • cand nu pot accepta unele situatii ce tin de sanatate: diverse boli sau dizabilitati;
  • cand nu se pot adapta din punct de vedere social;
  • cand au diverse comportamente ce necesita corectie;
  • cand nu isi pot gasi echilibrul emotional.

Consilierea psihologica online – optiunea perfecta in perioada pandemiei

Din cauza pandemiei instalate la nivel mondial, in Romania toate cabinetele de consiliere psihologica si-au intrerupt momentan activitatea. Insa unele dintre acestea au introdus alternativa, adica consilierea prin intermediul online-ului. Asa este si cazul Centrului PsihArt, cel care a pus la dispozitia clientilor sai optiunea de a beneficia de consiliere si terapie in spatiul virtual. O echipa de psihoterapeuti stau la dispozitia celor aflati la nevoie pentru a-i ajuta cu sfaturi si discutii deschise legate de problemele cu care se confrunta.

Este vorba despre o echipa de specialisti ce au experienta in lucrul cu copiii, adolescentii, adultii, cuplurile si familiile. Datorita studiilor facute de-a lungul timpului si a experientei dobandite, psihoterapeutii centrului mentionat anterior isi ghideaza sprijinul in momente dificile si de schimbare personala ale celor cu care lucreaza.

Primul pas pentru a se obtine o consiliere online este sa se ia legatura cu centrul prin intermediul telefon/mail/chat, iar ulterior un specialist va contacta clientii pt programare, in functie de ora dorita (dimineata, seara – centrul are specialisti pe anumite intervale orare), dificultatea clientului (in functie de specializarile terapeutilor) si, desigur, preferinta clientului (unii vor un anumit specialist).

Sedintele online se vor desfasura ca si in cazul in care au loc fata in fata. Singura diferenta este ca se mentine distantarea sociala de care se tot vorbeste in aceasta perioada.

In acest fel sunt respectate toate normele ce tin de igiena si de distantare, consilierea facandu-se in conditii de maxima siguranta. Aceasta este pentru moment una dintre cele mai indicate variante de consiliere la care poate apela fiecare persoana ce are nevoie de sfaturile unui specialist in domeniu.

Pentru mai multe informatii in legatura cu serviciile puse la dispozitie de catre Centrul PsihArt, dar si pentru a face o programare online, cei interesati pot accesa site-ul oficial al acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.