Detoxifiere prin reflexoterapie este un nou trend in beauty

21

Un tratament care imbunatateste functia tuturor organelor corpului, detoxifica, elimina stresul si oboseala cronica si amelioreaza durerile musculare si articulare se numeste reflexoterapie.

Inainte de tratament, picioarele sunt pregatite, iar tratamentul se efectueaza prin masarea zonelor reflectoare ale talpilor si vitei.

Se recomanda aplicarea acestui tratament de cel putin 6 ori la rand pentru a obtine beneficiul maxim.

Despre cum sunt sedintele de reflexoterapie

Trebuie sa va avertizam ca primul masaj pentru picioare va fi un pic dureros, iar uneori poate parea insuportabil. Expertii spun ca asta se intampla pentru ca acum eliminati toxinele care s-au acumulat de-a lungul anilor. Cu toate acestea, dupa mai multe tratamente, intensitatea durerii va fi redusa: acum, doar acele puncte reflexe corespunzatoare organului in cauza vor fi ranite.
reflexoterapie
In timpul tratamentului de reflexoterapie, este posibil sa aveti si reactii adverse: puteti avea ameteli, greata, oboseala, febra, eruptii cutanate. Dar nu trebuie sa va faceti griji, aceste performante sunt normale in procesul de eliminare a toxinelor.

Cum a aparut aceasta procedura. Vezi aici un mic istoric

Ca metoda de auto-vindecare, medicul chinez Wang Wei a introdus reflexoterapia in secolul al IV-lea i.Hr. Descrie tehnica speciala de masare a talpilor picioarelor prin apasarea punctelor cu degetul mare timp de cateva minute.

In prezent, reflexoterapia piciorului este cunoscuta si este utilizata in multe tari din intreaga lume ca terapie efectuata pe talpa piciorului, palmei sau craniului printr-o varietate de tehnici speciale pentru a echilibra sangele, limfa si energia.

Se poate spune ca acesta este un mecanism electromagnetic care regleaza sistemul energetic al pacientului prin fenomene de rezonanta. Atunci cand este practicata in mod corespunzator, terapia poate echilibra functiile organelor interne la nivel fizic si energetic.

Daca nu stii si nu ai auzit de un centru de remodelare corporala performant iti recomandam cu incredere centrul Fysiogand din Bucuresti. Pe langa reflexoterapie, ei dispun si de masaj anticelulitic, cavitatie, exlectrostimulare, ultrasuntete sau impachetari in tunel infrarosu no cellulite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.