Pregătește-ți din timp procesul de inventariere

191
Publicitate

Procesul de inventariere trebuie realizat în orice companie cel puțin o dată pe an pentru a ști cu exactitate în ce stare se află mijloacele fixe cât și obiectele de inventar din patrimoniul companiei. Inventarierea patrimoniului se realizează în 3 pași simpli:

  1. Pregătirea propriu-zisă a inventarierii prin definirea unor măsuri clare atât organizatoric cât și contabil;
  2. Inventarierea patrimoniului propriu-zisă prin evaluarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar;
  3. Analizarea rezultatelor în urma inventarierii.

Este recomandat ca acest proces de inventariere să îl pregătim încă de la începutul anului pentru reuși să realizăm acest proces obligatoriu. Echipa Optimall by AROBS vine în ajutorul companiilor cu o soluție destinată exclusiv inventarierii, denumită Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System). Toate mijloacele fixe și obiectele de inventar vor fi etichetate cu un cod de bare generat de către aplicație în vederea scanării lor cu un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android.

Publicitate

Optimall SMIS automatizează operațiunile de intrare și ieșire de active, precum și transferul de mijloace fixe și obiecte de inventar între diverse locații și gestiuni. Inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar se realizează cu ajutorul: aplicației Back Office care se va interfața cu programul de gestiune al companiei preluând datele importante precum: nomenclator articole, codurile mijloacelor fixe și a obiectelor de invetar etc., aplicației mobile cu ajutorul căreia vom scana toate mijloacele fixe și obiectele de inventar din companie și interfața cu sistemul de gestiune.

Această soluție ne ajută să automatizăm întreg procesul de inventariere eliminând erorile umane și identificând mult mai repede activele din patrimoniul nostru. Pe lângă soluția Optimall SMIS, vă recomandăm să folosiți și o soluție de tip CRM pentru a îmbunătății relațiile cu clienții și prospecții și implicit pentru a crește semnificativ vânzările.

Pentru o ofertă personalizată de preț nu ezitați să ne scrie-ți la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.Pregătește-ți din timp procesul de inventariere 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.