Cum să folosești un soft de resurse umane eficient?

9

Unele companii sau departamentele de HR se ajută în gestionarea muncii de un soft resurse umane, ori software pontaj sau chiar de un soft payroll pentru gestionarea salariilor. Dar se zvonește că oamenii de resurse umane nu au cunoștințe tehnice foarte bine dezvoltate. Însă, desigur că este doar un mit. Orice specialist în HR poate utiliza un soft dedicat, eficientizându-și astfel la maxim munca. Cum poți utiliza la maxim un astfel de soft?

  • Află toate funcționalitățile pe care le deține softul

Cea mai sigură cale spre eficiență este să cunoști acel soft resurse umane pe care îl folosești în cel mai mic detaliu. Cunoscând toate funcțiile pe care le deține, te vei putea folosi de o astfel de aplicație pentru a digitaliza cele mai multe procesele de HR, eliminând munca manuală și erorile umane

  • Fii atent la alertele pe care le afișează softul

Cele mai multe alerte pe care le afișează un software pontaj sau un soft de resurse umane ori unul de payroll sunt pentru a te atenționa cu privire la unele situații care îți pot influența major activitatea. Fie că este vorba despre erori pe care le percepe softul, fie că sunt doar mesaje de avertizare cu privire la noi actualizări, este important să le citești cu atenție. În acest mod vei fi la curent cu tot ce întâmplă și vei ști ce măsuri poți lua, pentru a te ajuta să îți desfășori activitatea în condiții optime. 

  • Setează notificări asupra acțiunilor

Cea mai bună metodă pentru a deține controlul asupra noilor update-uri care apar în cadrul aplicației este să te asiguri că ai notificările pornite. Desigur că, indiferent de ce tip de soluție folosești, fie ea soft resurse umane sau software pontaj pe care îl folosești, poți personaliza sau nu, aceste notificări. În cazul în care softul o permite, setează-ți notificările în funcție de prioritatea sarcinilor care sunt sub gestiunea ta. În acest mod ești la curent cu toatenoutățile apărute și poți beneficia de fiecare personalizare în parte.

True HR este un Soft resurse umane  – de 19 ani pe piață

Un soft de resurse umane configurabil pentru orice tip de afacere este True HR. În cei 19 de ani de activitate, a acumulat o experiență vastă. De aceea, în prezent reușește să răspundă la toate nevoile existente în departamentele de HR. True HR este și un software pontaj complex care te ajută să gestionezi corect datele de prezență ale angajaților, oferind flexibilitate și precizie. 

Lucrează mai eficient! Solicită detalii despre True HR de la echipa UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau telefon 0720534424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.