Oferte de nerefuzat la spoturi LED în magazinul Electric Concept

301
Publicitate

Tu cate detalii stii despre tehnologia spoturi led?

Acest sistem de iluminare cu spoturi LED, si anume tehnologie cu dioda care emite lumina, este o tehnologie care a aparut de curand, dar datorita numeroaselor avantaje ale acesteia, a inceput sa fie folosita din ce in ce mai mult.

Publicitate

Prin urmare, aceste spoturi LED sunt de obicei utilizate in spatii industriale mai mari, in care este foarte necesar, desigur, o iluminare foarte economica. Desigur, le puteti instala acasa.

Scopul principal al oricarui sistem de iluminat care foloseste tehnologie bazata pe dioda care emite lumina este sa ofere lumina, fie ca vorbim de locuri publice, cum ar fi amplasamente industriale mari sau hale private in scopuri familiale.

Care este diferenta intre aceste sisteme si cele cu tehnologie invechita?

Unele spoturi cu LED nu au deloc filament, astfel incat eficienta lor redusa a luminii iese in evidenta printre becurile incandescente.

Poate ati observat ca in ultimii ani, atentia oamenilor asupra mediului a crescut foarte mult, motiv pentru care daca nu stiti de ce are nevoie aplicatia dvs. de acasa, atunci tot mai multe persoane vor incepe sa utilizeze tehnologia LED.

Indiferent daca va aflati la birou sau in spatiul personal, trebuie sa stiti ca toate spoturi cu LED pot fi instalate oriunde si produc un efect placut in design; pentru astfel de sisteme de iluminare, fluxul luminos este foarte mare si ti se vor oferi beneficii mari.

Datorita dimensiunilor mici, pana de curand, singura solutie de becuri a fost variantele de 35W si 50W ale lampilor cu incandescenta.

Datorita dezvoltarii tehnologiei cu LED-uri pe SMD5050, avem acum un bec cu LED-uri cu acelasi flux luminos, dar consumul este redus de 10 ori; folositi cateva spoturi LED in apartament, puteti utiliza mai multe variante de lumina alba : Alb cald, alb rece sau alb natural pur. Si toate acestea sunt doar la 4W.

Alege magazinul online Electric Concept pentru cele mai bune oferte de iluminat cu LED!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.