Samsung Festival – Play & Chill vara aceasta cu oferte speciale la produsele Samsung de divertisment și gaming

154
Publicitate

Samsung Festival

Fiindcă „Distracția nu se termină niciodată”, dăm startul la Samsung Festival pe Samsung.com! Timp de două săptămâni, în perioada 11 – 24 iulie, consumatorii vor avea acces la oferte exclusive la cele mai noi produse de gaming și divertisment, printre care se numără cele mai noi televizoare, dispozitive mobile și accesorii Samsung.

Publicitate

Campania se va desfășura pentru o perioadă limitată de timp, în funcție de stocurile disponibile. Samsung Festival este ocazia potrivită pentru a achiziționa un nou televizor care să  transforme momentele de divertisment și de gaming de acasă într-o experiență de neratat – cu atât mai mult cu cât, recent, compania a anunțat lansarea Samsung Gaming Hub, platformă all-in-one de căutare a jocurilor de streaming, disponibilă pe toate televizoarele inteligente Samsung din 2022, unde utilizatorii pot descoperi și juca jocuri pe care le iubesc de la parteneri precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik și, în curând, Amazon Luna. Samsung Gaming Hub include aplicația Xbox, ceea ce permite consumatorilor să profite la maximum de Xbox Game Pass, chiar și fără o consolă.

În cadrul Samsung Festival, vor exista  oferte la o selecție vastă de produse electrocasnice și dispozitive mobile. Folosind codul SF28, consumatorii pot primi reduceri de:

Pentru televizoare și alte accesorii reducerile sunt de:

În plus, Samsung asigură la categoria mobile o reducere de până la 15% la pachete formate din 2 sau 3 produse pe care utilizatorii le pot alege în funcție de nevoi.

Descoperă promoțiile disponibile în cadrul Samsung Festival aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.