Seminee-expert.ro-cos fum inox, cel mai rezistent tip de cos

248

Cumpararea unui cos fum inox este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru locuinta dumneavoastra in care aveti o soba sau un semineu. Inoxul este un material extrem de rezistent, care are o garantie mare in timp, astfel ca investitia intr-un astfel de cos este foarte buna.

Seminee-expert.ro iti spune care sunt avanatajele unui cos fum inox si de ce ar trebui sa cumperi unul:

In primul rand, este esential ca fiecare semineu sa aiba un cos de evacuare a fumului pentru a asigura buna functionare prin eliminare fumului si gazelor nocive.

Ofera siguranta

Cosul de fum din otel este nu doar foarte rezistent, ci si foarte sigur pentru caminul dumneavoastra. Gradul de deteriorare al acestuia este minim datorita materialului din care este fabricat, asa ca, folosit intens chiar si ani buni, nu prezinta niciun risc de a se fisura.

Contribuie la buna functionare a semineului

Indiferent de ce semineu aveti, daca acesta nu are un cos de fum calitativ, nu va functiona cum trebuie.

E usor de curatat

Un cos din inox este mai usor de curatat decat orice alt tip de cos dintr-un alt material.

Imbunatateste eficienta energetica

Fiindca elimina aerul rece si il pastreaza pe cel cald inauntru, semineul cu un cos din inox va avea o eficienta energetica mai mare.

Usor de instalat

Cosul de fum trebuie instalat in casa de catre o echipa de profesionisti, iar instalarea unui cos de otel dureaza extrem de putin.

Fara rugina

Spre deosebire de cosurile din materiale galvanizate, cele din otel nu prezinta acest inconvenient nici dupa un numar mare de timp si indiferent de intemperiile vremii. Ceea ce inseamna ca acesta nu va avea scurgeri de rugina care pateaza acoperisul si semineul. Si din punctul de vedere al sigurantei este salutar, deoarece nu se dezintegreaza si nu se fisureaza.

Mai multe optiuni

Desi e vorba doar de un cos, producatorii de renume au venit cu mai multe idei ingenioase chiar si in ceea ce priveste designul. Ceea ce inseamna ca, daca puneti pret pe fiecare detaliu, atunci cosul de fum poate fi la fel de spectaculos precum semineul cumparat.

Rezista o viata

Nu-i niciun secret ca otelul este un material rezistent, iar un cos din acesta va rezista o viata. De regula producatorii ofera o garantie pe viata la achizitia acestora, ceea ce e cu siguranta un mare castig si din punct de vedere financiar.

Desigur, la fel ca orice alt lucru, are nevoie de intretinere, cum ar fi curatarea periodica.

Pe seminee-expert.ro gasesti cele mai rezistente cosuri din inox de la cel mai renumit producator la nivel mondial, Metaloterm Ontop. Cu o experienta de peste 50 de ani pe piata de profil, compania olandeza si-a creat un renume in vinderea celor mai bune produse din inox.

Investiti in calitate si produse care nu prezinta niciun risc pentru caminul dumneavoastra!

Date de contact:

Website: seminee-expert.ro

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: 0721 280 587.

Showroom: Strada Tomanei, nr.27, Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.