Tipuri de clienți pentru un magazin de produse bio. Motivația din spatele alegerii

16
Publicitate

magazin de produse bio

Publicitate

Dacă ai intrat recent într-un magazin de produse alimentare, este posibil să fi observat că pe rafturi există mai multă marfă bio decât obișnuia să fie acum ceva vreme. Dar asta se întâmplă dintr-un motiv. Sau din mai multe motive, de fapt. La cerere există și ofertă pe măsură. Oamenii au început să conștientizeze faptul că o alimentație organică îi poate face mai sănătoși, mai plini de viață. Asta pe lângă efectul pozitiv avut asupra naturii. Deci un magazin de produse bio va deveni tot mai căutat în această perioadă.

Nu doar magazinele alimentare obișnuite au din ce în ce mai multe secțiuni și produse bio

Acum sunt disponibile și magazine de produse bio online, care pot furniza articolele dorite, proaspete sau congelate, în cel mai scurt timp. Un asemenea loc este Biocorner. Aici vei găsi multiple categorii de alimente dintre cele mai sănătoase, organice, pentru dieta ta și a familiei tale.

Pentru acest gen de hrană există și o tipologie de consumatori. Să fim realiști. Chiar dacă se dorește o creștere tot mai mare a consumului de produse bio, nu toată lumea dorește sau poate să profite de beneficiile alimentelor organice. Clienții unui magazin de produse bio pot varia de la avocați ai stilului de viață sănătos până la consumatori sceptici sau curioși de diferitele avantaje ale hranei pe care o consumă.

Dorești să vezi care ar putea fi avatarul de client al magazinului de produse Biocorner?

Tipuri de clienți pentru un magazin de produse bio

  • Copii și părinți

Cumva, se știe deja că părinții sunt unii dintre cei mai mari suporteri ai alimentelor bio. Încă dinainte să apară moda cu hrana organică, aceștia încercau să ofere copiilor o alimentație diversificată. Mese cât mai sănătoase și nutritive sunt dezrabile pentru binele micuților.

Întrebați de ce cumpără dintr-un magazin cu produse bio, părinții motivează că alimentele sunt mai sănătoase. De asemenea, răspund că doresc să evite pesticidele și fertilizatorii toxici. Alți părinți caută să reducă expunerea întregii familii la organismele modificate genetic(OMG) și la hormonii de creștere forțată.

  • Consumatori informați

Persoanele bine informate, cunoscătoare într-ale alimentației de calitate, consumă deja organic de ceva vreme. Acestea sunt mai deschise și avide de a da informația mai departe și pentru ceilalți. Totul în favoarea beneficiilor alimentației bio. Ei nu sunt doar cei preocupați cu imaginea și cu tendințele referitor la diete.

Acest tip de clienți este dispus să dea mai mulți bani pe alimente de vreme ce îi avantajează din mai multe puncte de vedere. Probabil aceste persoane sunt deja familiarizate cu magazinul Biocorner.

  • Consumatori preocupați de sănătate

Persoanele atente la sănătatea lor cumpără mai degrabă mâncare organică. Majoritatea oamenilor răspunde că sunt mai sănătoase decât produsele obișnuite. De asemenea, acești indivizi susțin că vor să evite toxinele din alimentația convențională.

Vinul organic e mai bun pentru inimă. Laptele bio are concentrații mai mari de acizi grași nutritivi. Iar fructele de pădure organice au mai multe vitamine, fibre și antioxidanți. Consumatorii preocupați de sănătate cunosc aceste informații despre produsele pe care le cumpără. Prin urmare vor căuta un magazin de produse organice precum Biocorner.

Privitor la alimentația bio, există multe tipare de clienți pentru acest stil. Încă și mai mulți se formează în ultimul timp. Ideea e că principala motivație pentru alegerile lor se referă la sănătate. Deci dacă și tu vrei să-ți schimbi stilul de viață în general și să iei decizii asumate privitor la binele tău personal, poți avea în vedere un magazin de produse bio.

 

Contact:

0737 556 622

0732 115 617

comenzi@biocorner.ro

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanti)

Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)

Sursă foto: freepik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.