Tratamentul prin cavitatie la cel mai mic pret il gasesti doar la Fysiogand

425

A venit vara si odata cu ea si dorinta de a avea un corp de zeita. Tocmai din aceasta dorinta apriga a doamnelor de a arata spectaculos, Fysiogand va ofera servicii de cavitatie la super pret!

Beneficiati chiar acum de cel mai modern centru de remodelare corporala. Fysiogand utilizeaza una dintre cele mai moderne si eficiente metode in corectarea si eliminarea tesutului adipos in exces.

cavitatie

De ce tratamentul prin cavitatie?

Acest tratament reprezinta o metoda din ce in ce mai populara, dar si mai putin dureroasa pe care oamenii au asteptat-o dintotdeauna, de combatere a grasimii si reducere a celulitei. Sedintele de cavitatie de la Fysiogand te vor ajuta sa ai rezultatele dorite vizibile inca de la prima sesiune de tratament. In plus, dimensiunea zonei de tesut adipos in zona tratata se va reduce cu 1-5 cm in saptamanile urmatoare.

Fysiogand este un centru specializat in tratamentul prin cavitatie, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Acest tratament este considerat cu adevarat asemeni unei metode minune. Si acum probabil va intrebati de ce. Ei bine, raspunsul este simplu. Deoarece rezultatele pot fi observate chiar imediat dupa primele doua sesiuni.

Desfasurarea tratamentului

Recomandarile specialistilor, in conformitate cu ghidurile terapeutice actualizate si cu specificatiile producatorului privind sedintele de cavitatie sunt urmatoarele:

  • un numar de 6-12 sesiuni de tratament pentru obtinerea rezultatelor optime;
  • dupa o astfel de serie de 6-12 tratamente se impune o pauza de 4-6 saptamani pentru a permite corpului sa proceseze si sa elimine grasimile dislocate;
  • o singura zona a corpului poate fi tratata intr-o sesiune;
  • o noua sesiune de tratament pe aceeasi zona se poate efectua dupa 7 zile;
  • o alta zona a corpului poate fi tratata dupa 3 zile;
  • la nevoie se poate efectua un tratament de intretinere cu 1-3 sesiuni de tratament la fiecare 6 luni.

Cum functioneaza procedura de cavitatie?

Aparent, simplu. Este nevoie de un dispozitiv cu ultrasunete similar celui folosit in scanarile de sarcina care se aplica pe zonele vizate, alaturi de o crema special elaborata. Acest dispozitiv transmite niveluri concentrate de energie ultrasonica ce fixeaza si distrug celulele adipoase subcutanate din membrana celulelor adipoasecare, prin cavitatie sunt distruse.

Astfel, grasimea este apoi dispersata in celulele inconjurătoare si reciclata in proteine si glicerol

O sedinta de cavitatie are o durata de 20,30 sau 60 de minute in functie de scopul tratamentului, nivelul la care acesta se realizeaza si dimensiunea zonei tratate. Pentru cei mai buni specialisti din Bucuresti vino la Fysiogand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.