Recuperare medicala non-invaziva prin masaj terapeutic

549
Publicitate

masaj terapeuticMasajul terapeutic este una dintre cele mai vechi modalitati de a intari si de a imbunatati sanatatea. El a aparut atunci cand oamenii nu avea nici medicamente, nici stiinte medicale. De secole, metodele de masaj terapeutic au fost imbunatatite, iar acum medicii moderni il folosesc ca pe unul dintre mijloacele foarte eficiente pentru tratarea multor boli.

Publicitate

Masaj terapeutic Bucuresti – Principalele avantaje

Masajul terapeutic are ​​o gama larga de actiuni, un numar mic de contraindicatii, un efect benefic asupra starii generale, precum si faptul ca tratamentul este efectuat fara utilizarea medicamentelor. Astfel, exista masaj terapeutic pentru hernie de disc, masaj terapeutic pentru coloana, masaj terapeutic pentru spate si multe alte tipuri care pot fi efectuate la un cabinet de masaj terapeutic din Bucuresti sector 2.

De ce ai nevoie de masaj terapeutic

Ai nevoie de masaj terapeutic pentru intarirea generala a corpului, pentru  reabilitare dupa rani sau boala, ca parte a terapiei complexe sau ca mijloc independent pentru tratamentul bolilor sistemului cardiovascular, sistemului nervos, sistemului musculoscheletal, articulatii, sistem digestiv, tractul respirator,

si tratamentul pentru obezitate, depozite de sare, tulburari posturale, nevrite si nevralgii, tensiune arteriala, tulburari in domeniul ginecologiei, oftalmologiei, dermatologiei.

Pretul unui masaj terapeutic in Bucuresti

Masajul terapeutic ar trebui sa fie executat de medicul curant. In functie de fiecare individ in parte, medicul decide ce fel de masaj este necesar si cate proceduri sunt necesare  pentru a obtine un rezultat pozitiv al tratamentului. Masajul terapeutic este de diferite tipuri si ofera rezultate semnificative numai atunci cand este prescris de un medic si este efectuat de un maseur cu inalta calificare. Pretul masajului terapeutic depinde de nivelul de dificultate, de tipul masajului, de timpul unei sesiuni si, de asemeni, de numarul sesiunilor. Printre tipurile de masaj terapeutic se numara si masajul hardware, care se realizeaza utilizand dispozitive cu diferite tehnologii de expunere: ultrasunete, unde radio, radiatii infrarosii, impulsuri electrice, vid, vibratii, actiune mecanica cu un dispozitiv cu role.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.