Tuburi LED – solutia unui feeling steril pentru baia ta

209
Publicitate

De ce sa amplasezi si tu tuburi LED

Dupa cum stim cu totii, tot mai multi oameni apeleaza la tehnologia LED. Prin urmare, aceste becuri sau tuburi LED vor inlocui treptat becurile si tuburile clasice cu lampi cu halogen sau lampi fluorescente compacte.

Publicitate

De ce este aceasta tehnologie atat de faimoasa? Deoarece combina toate nevoile consumatorilor, si anume eficienta, siguranta si economie. Mai mult, lumina emisa de aceste tuburi LED va fi aprinsa imediat, fara un anumit interval de incalzire.

Mai mult, lumina tubului led este placuta ochiului si nu este deloc obosita.

Avantaje pe care trebuie sa le stii!

Aproape toate avantajele oferite de aceste tuburi LED sunt legate de spectrul economiei. Pot economisi multi bani utilizand aceasta tehnologie.

Cel mai important avantaj al acestor tuburi LED este ca pot economisi la facturile de energie electrica. In comparatie cu toate modelele vechi de lampa neon, consumul de energie al tubului LED este redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi costuri financiare considerabile.

De asemenea, este important ca aceste sisteme de iluminat sa nu emita radiatii infrarosii sau ultraviolete, deci sunt inofensive pentru mediu si inofensive pentru oameni.

Avantajele de mai sus au fost bine analizate. Se poate spune ca sistemul de iluminare compus din tuburi cu LED-uri este cea mai buna solutie pentru iluminarea terenurilor de sport, a cladirilor de birouri, a camerelor pentru copii si a zonelor de pregatire a alimentelor, deoarece, pe langa avantajele de mai sus, sunt si foarte rezistente la impact. Tehnologia acestui set de tub LED nu atrage insectele, nu emite caldura si nu afecteaza vederea.

Toate tehnologiile de iluminare bazate pe LED nu vor afecta mediul, deoarece nu contin urme de mercur.

Renunta la tuburile de tip neon

Lampile vechi cu incandescenta neon si becurile clasice care contin mercur trebuie aruncate cat mai curand posibil. Acum, trebuie sa utilizati tuburi LED pentru a intra intr-o noua era, pentru a obtine o iluminare economica si durabila si pentru a prelungi durata de viata. Tuburile LED sunt foarte eficiente si le puteti instala cu usurinta in orice spatiu de care aveti nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.