Unavia anunta oferta imbatabila pentru case cu un nivel! 5 motive sa cumperi!

346
Publicitate

case de vanzare langa bucurestiUnavia.ro pune la dispozitia celor interesati de achizitionarea unei case la cheie, un ansamblu rezidential Ilfov cu locuinte potrivite atat pentru tineri, cat si pentru persoanele trecute de prima tinerete care vor sa evadeze din tumultul si aglomeratia urbana. Asadar, indiferent de varsta, persoanele interesate de achizitionarea unei case la un pret foarte bun, langa Bucuresti, pot sa ia in calcul aceasta oferta.

Pentru plata casei se pot avea in vedere solutii viabile, precum: creditul pentru Prima Casa, creditul ipotecar sau de nevoi personale. Preturile mici reprezinta doar unul dintre avantajele obtinute de catre cei care opteaza pentru o casa la 8 minute de statia de metrou IMGB.

Publicitate

Proiectul li se adreseaza celor care cauta o casa la cheie cu mansarda, foarte bine realizata si structurata, in imediata apropiere a capitalei, cu statie de metrou in apropiere, intr-o zona in care lacul ofera o priveliste exceptionala. De asemenea, cumparatorii au posibilitatea de a beneficia de facilitatile unei plaje private si a unui loc de joaca modern pentru copii, intre altele.

Casele din ansamblul rezidential Ilfov beneficiaza de o compartimentare smart

Oferta de case de vanzare Ilfov pe un nivel, cu trei camere, in comuna Berceni, este foarte avantajoasa. La momentul proiectarii caselor, arhitectii au eliminat spatiile moarte, eliminand asadar costurile suplimentare si pierderile in ceea ce priveste suprafata locuibila. Din intrarea principala, proprietarii vor intra direct intr-un living enorm, a carei suprafata poate fi comparata cu cea a unei garsoniere situata in zona centrala a Bucurestiului, care se vinde cu acelasi pret ca si intreaga casa.

Din living proprietarii ies direct pe terasa, de pe hol se poate intra in bucataria spatioasa, iar din bucatarie se poate iesi tot pe terasa. Holul lung desparte cele doua dormitoare mari, baia si toaleta de serviciu. Practic nu exista spatii nefolosite. Din camera tehnica se urca spre mansarda al carui spatiu este echivalent cu spatiul parterului, in care se mai poate construi o casa.

Proiectul caselor include spatiu dedicat pentru birou

Proiectul unei case de vanzare langa Bucuresti include si un spatiu dedicat celor care, dupa epidemia cu Covid 19, sunt nevoiti sa lucreze de acasa. Nu putine sunt persoanele care sunt obligate sa lucreze cu contracte de telemunca in urma unei decizii luate de compania la care sunt angajati. Casele pe un nivel cu trei camere, bucatarie si baie le ofera acestora cel putin doua zone speciale pentru desfasurarea activitatii de munca de la domiciliu. Concret, exista o nisa la intrare pe dreapta ce poate fi folosita pe post de birou de unde se pot urmari copiii, dar si o incapere foarte mare, cum este mansarda.

Ansamblul rezidential are o asezare de invidiat

Clientii care isi doresc o casa cu gradina in imediata apropiere a Bucurestiului pot opta pentru o casa din acest ansamblu rezidential. Asezarea include un lac cu rate, lebede, pesti, o localizare la cateva minute de statia de metrou Berceni si la 28 de minute de piata Unirii.

Casele ofera tot confortul pe care il cauta cei care vor sa traiasca in tihna

Proiectul de case al ansamblului rezidential Ilfov se intinde pe doua hectare, intr-un loc unde linistea si aerul curat sunt foarte importante, intr-un loc in care gradinile sunt suficient de mari pentru a planta flori si legume. Toate casele au gradini cu terasa in fata, spate si laterale, care permit cultivarea de zarzavaturi BIO si de crearea unui spatiu de joaca pentru copii sau a unui spatiu pentru gratar.

Dotarile tehnice fac diferenta intre dezvoltatori, Unavia iese pe plus

Casele de vanzare de langa Bucuresti au calitati deosebite, ce includ folosirea caramizilor Porotherm, tamplariei din PVC, Salamander si feroneriei ROTO, folosirea parchetului laminat pentru trafic intens si a vopselei lavabile pe pereti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.