Alege tabla zincata de la Marola pentru siguranta proiectelor tale!

5

Ce reprezinta tabla zincata si in ce proiecte se utilizeaza?

Tabla zincata este un material unic pe piata de constructii si care castiga cu mult in fata materialelor concurente. Elementul diferentiator este reprezentat de stratul protector de zinc pe care il are. Nu doar ca este adesea folosita de specialistii domeniului, dar si persoanele nespecializate aleg sa foloseasca tabla zincata in proiectele lor. Cel mai des se foloseaste in constructia de acoperisuri, pentru peretii despartitori din interior si din exterior, pentru hale metalice, piese pentru electrocasnice si usi de garaj.
tabla zincata
Procesul de zincare este un procedeu prin care se asigura adaugarea unui strat de zinc pe foaie, fapt ce va proteja zincul de factorii externi pentru o perioada indeulungata.

De ce se folosesc astfel de materiale in constructii?

Cum mentionam anterior, tabla zincata este acel material bun la toate. Nu e de mirare ca proiectele in compozitia carora se regaseste si acest material sunt ai rezistente si nu necesita alte imbunatatiri pe parcurs. Domeniile in care se foloseste sunt diverse, dar printre acestea intalnim industria auto, industria constructoare de case, masini sau acoperisuri si, nu in ultimul rand, industria construtoare de poduri si alte constructii pentru exterior. Iata o gama accesibila: https://marola.ro/219-tabla-zincata

Obtinerea acesteia se face prin doua procedee, dintre care unul se efectueaza prin zincare la cald. Procesul de gavalnizare este important in confectionarea acestui material, deoarece ii confera un strat protector de zinc. Datorita acestuia, proprietatile pe care le are tabla zincata se vor vedea si in proiectul final. Zincarea la cald ii va permite lucrul pe profile de dimensiuni destul de mari.

Achizitioneaza cu incredere produse de calitate de la Marola!

Marola este un magazin de produse pentru constructii, specializat pe fieare domeniu in parte. Indiferent care este materialul de care vei avea nevoie, il vei gasi la Marola. Poti comanda online sau apeland numarul de telefon regasit pe site.

Nu uita ca tabla zincata ofera durabilitate datorita stratului protector de zinc, rezistenta la coroziune si eficienta din punct de vedere al costurilor. Vei avea parte de un raport calitate – pret corect si avantajos pentru tine. Astfel, proiectul tau se va bucura de rezistena pentru o perioada indelungata de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.