Rezervor GPL potrivit locuintei tale

30

Rezervor GPL potrivit locuintei tale 1Ani de-a randul te-ai confruntat cu numeroase probleme datorita lipsei conditiilor din cele mai importante incaperi. Acum a venit momentul sa iei cea mai importanta decizie, sa renovezi si sa introduci confortul in casa ta.

Alege o centrala pe gaz

Ai nevoie de caldura in toata casa  in zilele geroase de iarna si de apa calda direct la baie si la bucatarie, dar locuinta ta nu este racordata la o retea de distribuire de gaz? Nu conteaza zona in care ai amplasata casa, poate fi la deal, la munte, la campie, la podis sau chiar direct pe plaja. Un rezervor GPL reprezinta solutia perfecta pentru locuinta ta.

De ce un rezervor GPL?

In primul rand, poate fi amplasat in exteriorul cladirilor si nu este nevoie sa ii aloci o anumita incapere sau suprafata interioara. Acesta vine in ajutorul celor care nu au acces la o retea de gaz, indiferent de zona geografica in care se afla. GPL-ul are o putere calorica de 2,5 ori mai mare decat a gazului metan, acest lucru insemnand ca acesta nu produce coroziuni la sistemele de incalzire. La rezervorul GPL pot fi conectati diversi consumatori, ca: centrale termice, aragaze, boilere, acestea avand cheltuieli de intretinere minime. Asigura o ardere completa, fara a elimina noxe, particule solide sau alte reziduuri secundare. Drept urmare, acesta nu polueaza mediul inconjurator si este o sursa de energie verde. Tu si familia ta veti respira in continuare acelasi aer pur si curat, pentru ca instalarea rezervorului GPL nu il va modifica.

Langa un rezervor GPL tu si familia ta va aflati in siguranta

Rezervoarele GPL sunt noi, dotate cu echipamentele de control si de masura necesare pentru a functiona in maxima siguranta.  Ele corespund normelor de siguranta nationala si internationala, iar acest lucru este verificat periodic de catre personalul autorizat competent.

Rezervoarele GPL se pot achizitiona, instala si pune in functiune in locatia indicata de catre client. La un rezervor GPL se pot conecta mai multe gospodarii, care pot beneficia de livrare a cantitatii necesare de gaz, la termenul prestabilit, conform unui contract incheiat intre parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.