Cele mai bune idei pentru a transporta mobila mai usor la destinatie

299
Publicitate

mutari mobila la destinatie

Atunci cand mobila trebuie sa fie transportata, este foarte important sa se tina cont de mai multe aspecte. Profesionistii Fast Moving ofera cele mai bune sfaturi in sensul acesta pentru ca fiecare proprietar sa poata sa se ocupe de mobilierul personal in cele mai bune conditii.

Publicitate

Apelarea la o firma de transport locala

Apelarea la o firma de transport locala este cea mai buna alegere. In functie de oras sau de regiune este important ca firma sa functioneze aproape, pentru a evita costurile mari. Prin urmare, cei care stau in capitala, pot contacta o firma de transport mobila Bucuresti. Exemplul acesta se poate transforma pentru orice alta zona a tarii.

O firma de mutari mobila va fi atenta la usi

Usile reprezinta cea mai mare problema atunci cand mobila trebuie sa fie scoasa din apartament, insa specialistii de la o firma de mutari mobila stiu cum sa treaca inclusiv piesele mari prin spatiul format de usa. Cand vine vorba de scaune, acestea pot fi scoase in laterala si pot fi inclinate pe langa cadrul usii. Pentru articolele mai mari, cum ar fi canapelele, se va amplasa canapeaua cu captul spre usa si se va folosi aceeasi tehnica de la scaune, doar ca se va avea grija ca mobila sa nu loveasca peretele din fata in timp ce este inclinata.

Se pot folosi curele pentru ridicarea pieselor grele

Curelele de ridicare pot fi un mare ajutor pentru a ajuta la ridicarea obiectelor mai mari si mai grele, deoarece ofera mult mai mult sprijin pentru spate si umeri De asemenea, acestea lasa mainile libere pentru a ajuta la manevrarea obiectelor cu mai multa abilitate. Cei care apeleaza la mutari mobila Bucuresti  au vazut deja probabil cum trebuie carata mobila pe scari. Ei bine cu ajutorul curelelor de ridicare, procesul este mai usor putin, insa este nevoie de experienta pentru a le utiliza.

Mutarea pieselor de mobilier prin glisare

Dispozitivele de glisare pentru mobilier pot face miscarea mobilierului greu mai simpla, daca acesta este mai dificil de ridicat si de manevrat manual. Glisoarele pot fi facute si din obiecte din casa, insa o firma de transport mobilier are glisoare profesionale, astfel incat sa mute mobila cu usurinta.

Transportul saltelelor prin tehnici specifice

Sunt mai multe tehnici de a transporta saltele. Incercarea de muta o saltea grea pe scari sau prin camere nu este o sarcina usoara, dar o curea de saltea ar putea face ca treaba sa fie mult mai simpla pentru indepartarea acesteia. Chiar daca o astfel de curea pentru saltea poate sa fie facuta si din sfori sau paracord acasa, nu este recomandat si cea mai buna varianta este lucrul cu o echipa de specialisti care stiu si cum sa puna salteaua pentru a distribui corect greutatea.

Transportul obiectelor fragile si greu de mutat

Un instrument greu, cum ar fi un pian, poate fi destul de dificil de miscat, dar, daca picioarele pot fi indepartate, obiectul va trece mai usor prin usi. Pianele verticale pot  sa fie rotite prin casa, desi un pian cu coada va avea nevoie de ajutor si asistenta de specialitate.

Oglinzile pe toata lungimea peretelui pot fi greu de miscat, deoarece riscul de a se sparge este mai mare. Pentru a muta o oglinda mai mare, cel mai bine este sa fie impachetata si transportata individual, astfel incat sa nu existe niciun risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.