Wolcar ofera solutii complete pentru intretinerea masinii – piese auto si service autorizat

235
Publicitate

Intretinerea autovehiculului este o misiune constanta. De mare interes sunt in continuare masinile second hand de import si nu numai. Acestea pot fi mai rentabil intretinute gratie serviciilor oferite de Wolcar, cu pagina oficiala vw-dezmembrari.ro.

Piesele auto provenite din dezmembrari auto nu sunt o abordare noua, insa in mod cert una imbunatatita, in sensul in care publicul isi doreste sa gaseasca un centru specializat, de nisa, care sa ofere calitate si preturi accesibile. Vor gasi ambele variante in acelasi loc si ceva mai mult. Wolcar vine cu oferte de piese auto provenite de la diverse marci auto.

Publicitate

Piese auto pentru masina, regasite la Wolcar

Sunt facil de regasit aici piese din sistemul de climatizare, electrice, de interior si caroserie sau cele de transmisie si motor. Acestea au disponibilitate imediata si stocul este in timp real achizitionat. De la Wolcar pot gasi cei interesati piese pentru autovehicule precum Audi, Ford, Mercedez, Seat, Skoda sau altele mari, populare, precum Porche sau BMW.

Piesele de la dezmembrari nu sunt consumabile, sunt originale si au compatibilitate 100%. De altfel sunt selectate strict in functie de tipul de masina si identificate in functie de clasa, model, an de fabricatie si toate detaliile de acest gen. Ca un plus de siguranta, vorbim despre garantie cu valabilitate de 3 luni pentru orice achizitie facuta aici.

Service autorizat

Daca la capitolul achizitii de piese auto vorbim despre acces la stoc pentru publicul din toata tara, local Wolcar ofera si servicii complete in cadrul service-ului autorizat. Publicul din Craiova poate opta pentru serviciile de aici, incepand cu diagnoza profesionala si computerizata, relevanta pentru ce tipuri de reparatii sa fie realizate.

Echipa Wolcar poate fi solicitata pentru servicii precum chip tuning, reparatii la motor, curatari de sistem, tractari, testari sau echilibrari dinamice, printre altele. Tot aici pot fi identificate si piesele necesare, in functie de seria de caroserie.

Pentru siguranta de a circula nestingherit pe strazile din tara si nu numai, intretineti masina cum se cuvine si la timpul potrivit. Cu Wolcar veti putea face acest lucru si la costuri rentabile!

Contact:

Strada Bechetului 5, Malu Mare

wolcar@yahoo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.