Inventariere şi management de patrimoniu eficient în instituţii publice cu Optimall SMIS by AROBS

93
Publicitate

Inventarierea patrimoniului poate fi o provocare semnificativă pentru instituții publice în perioada de raportare financiară anuală. Datorită adoptării la prevederile legale, eficiența în inventariere devine crucială. Aplicația SMIS a fost special concepută pentru a automatiza și optimiza acest proces. Află cum Optimall SMIS by AROBS poate fi benefic în organizația ta. 

Publicitate

Automatizarea inventarului cu Optimall SMIS

Inventarierea patrimoniului reprezintă procesul de înregistrare a tuturor bunurilor care aparțin unei entități, inclusiv instituțiilor publice. Acest proces include gestiunea meticuloasă a tuturor obiectelor de inventar și a mijloacelor fixe din organizație. 

Un aspect esențial al managementului de patrimoniu eficient este automatizarea proceselor repetitive și susceptibile la eroare. Optimall SMIS by AROBS permite automatizarea inventarierii printr-o interfață intuitivă și acces simplificat la informații prin aplicația web și cea mobilă. Acest instrument te ajută să elimini erorile umane și să economisești timp prețios, care altfel ar fi fost alocat introducerii manuale a datelor.

Aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a genera liste de inventar pentru una sau mai multe locații, de a desemna responsabili pentru fiecare locație și de a actualiza automat listele utilizând aplicația mobilă. 

Fiecărui obiect de inventar și mijloc fix al companiei este atribuit un număr unic de inventar, care poate fi scanat fie cu telefonul, fie cu un dispozitiv special. Prin aceasta, se realizează un proces de inventariere mai eficient, cu o reducere semnificativă a erorilor umane și generarea de rapoarte corecte.

Soluție adaptabilă pentru orice industrie

Un beneficiu semnificativ al aplicației Optimall SMIS constă în adaptabilitatea sa pentru diverse industrii. Indiferent dacă activezi în sectorul retail, distribuție sau în orice alt domeniu privat, această soluție este flexibilă și poate fi personalizată pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii tale.

Optimall by AROBS îți pune la dispoziție și alte soluții software pentru succes în afacerea ta,  așa cum este aplicația SFA pentru automatizarea forței tale de vânzări.

Evidență corectă pentru un inventar eficient

Automatizarea și îmbunătățirea preciziei inventarului previn pierderea activelor și asigură o utilizare eficientă a resurselor unei instituții. Inventarierea și managementul de patrimoniu în instituțiile publice reprezintă un proces complex, esențial să fie automatizat pentru a scăpa de munca repetitivă în perioada raportărilor anuale. 

Așadar, Optimall SMIS by AROBS îți oferă o soluție de software avansată pentru a simplifica această provocare, asigurând acuratețe, eficiență și transparență. Investind într-un astfel de sistem, vei contribui la optimizarea gestionării patrimoniului și îndeplinirea cerințelor legale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.