Achizitioneaza proiectoare LED la super pret de la Electric Concept!

229
Publicitatelibris.ro

Poti integra proiectoare LED in exteriorul unei locuinte, in apartamente sau in spatii de depozitare, iar acest lucru reprezinta un element esential pentru viata noastra cotidiana. Acestea au rol atat de securitate, cat si decorativ.

Publicitateperfect-tour.eu

Proiectoare LED instalate in exterior

Cea mai simpla tehnica si economica poate sa fie amplasarea in exterior a acestor proiectoare LED, acestea fiind disponibile intr-o varietate bogata in modele la Electric Concept.

Stim totusi cum sa alegem cel mai potrivit model? Sunt cateva caracteristici pe care noi le avem in considerare si pe care le vom impartasi cu tine.

Cele mai importante caracteristici

Daca spoturile led au o capacitate mare de orientare si focalizare mare, cu un consum de energie redus, aproximativ 80% mai putin decat un bec standart si nici nu se incalzesc, atunci aceste proiectoare LED sunt duble la astfel de proprietati. Acest lucru este ideal pentru propietarii unei firme care doresc acest sistem de iluminare cu led pe sina cu mai putine cheltuieli.

Asadar, exista si proiectoare LED pe sina si nu sunt proiectate doar pentru un design frumos sau pentru un spatiu mai mult si comfort, ci si pentru utilizarea mai putina a energiei electrice. Corpurile de iluminat pe sina se instaleaza foarte usor, sunt rezistente si produc efecte luminoase variate.

Caracteristicile corpurilor de iluminat pe sina

La sistemul cu sine sunt acceptate becurile traditionale,becurile cu Led,halogene si corpurile de iluminat montabile.

Sistemul de iluminat cu Led se realizeaza cu ajutorul sinei, iar ina se aseaza in perete cu ajutorul pieselor de prindere si a corpului de iluminat. Inainte de a va cumpara spoturile sau proiectoarele led pe sina este necesar sa cunoasteti modul de realizare al montajului si de cate corpuri de iluminat aveti nevoie.

Spoturile led sunt disponibile in diverse design-uri cu becuri in culori diferite ceea ce le face ideale si in scopuri decorative.
In spatiile mari se aplica spoturile pe sina de putere mare, si suplimentar spoturi incastrate, care se pot integra in decorul existent.

Poti alege pentru proiectoare cu senzor

Daca nu evem problema lipsei instlatiei electrice, avem posibilitatea sa alegem pentru pornirea dintr-un intrerupator sau sa folosim proiectoare LED cu senzor de prezenta. Doar la Electric Concept gasesti o gama mare de modela, acum reduse la super pret.

Proiectoarele cu LED fara senzor de miscare sun potrivite pentru iluminatul continuu, zona de masa sau joaca si terase.

Modelul cu senzor de prezenta are avantajul unei durate de viata mai mare, consum de energie strict pe timpul de uz si este mai folosit pentru protectie, poate induce prin aprinderea spontana si factorul surpriza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.