Acum poti obtine fisa medicala pentru angajare mult mai usor!

Daca ai nevoie sa obtii fisa medicala pentru angajare si vrei sa faci asta in cel mai scurt timp cu putinta, nu ezita sa apelezi la serviciile StandardMed.

297
Publicitate
Acum poti obtine fisa medicala pentru angajare mult mai usor! 1
Fisa medicala angajare

Articolul 27 din Codul Muncii, legat de incheierea contractului individual de munca, specifica faptul ca o persoana poate fi angajata doar in baza unui certificat medical care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci. Acel document reprezinta fisa medicala pentru angajare.

Fie ca suntem la primul loc de munca sau ca il schimbam pe cel vechi, fisa medicala pentru angajare este necesara si angajatorul este obligat sa o solicite angajatului inainte de a incheia contractul de munca cu el. Fara acest document care atesta aptitudinile lui din punct de vedere medical si psihologic nu este posibila autorizarea pentru a presta munca respectiva.

Publicitate

Un contract individual de munca incheiat fara fisa medicala angajare, conform legislatiei, este nul. Prezentarea certificatului medical abia ulterior incheierii contractului de angajare nu ii schimba nulitatea. Asadar, dobandirea acestui document este indispensabila in procesul de angajare.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea documentului intitulat “fisa medicala angajare” de la Fisamedicala.info?

– fisa de solicitare pentru examenul medical la angajare, completata si semnata de angajator;

– adeverinta eliberata de medicul de familie care sa ateste starea de sanatate a viitorului angajat (la solicitarea medicului de Medicina Muncii);

– fisa de identificare a factorilor de risc profesional completata la toate rubricile de catre lucratorul desemnat si semnata de angajator si lucratorul desemnat;

– buletin de identitate.

Ce poate cuprinde un examen medical la angajare?

Pentru dobandirea fisei medicale angajare, in functie de factorii de risc specifici postului pentru care doritorul aplica, examenul medical poate cuprinde:

– un examen clinic general;

– examen oftalmologic;

– EKG;

– testarea acuitatii vizuale;

– probe de echilibru;

– examen psihiatric;

– examen coprobacteriologic;

– examen coproparazitologic;

– test de glicemie;

– altele.

Desigur, dupa cum am mentionat, aceste examene/probe depind de natura locului de munca si de cele mai multe ori doar o parte dintre ele sunt necesare.

Cum poti obtine cat mai rapid fisa medicala pentru angajare?

In cadrul unei clinici precum StandardMed poti avea parte de toate consultatiile necesare intocmirii fisei medicale pentru angajare.

Fiind o clinica acreditata, cu servicii bazate pe seriozitate, confort, eficienta, accesibilitate si profesionalism, ai nu doar garantia calitatii serviciilor, ci si promisiunea ca toate examenele medicale si controalele periodice vor fi realizate in cel mai scurt timp posibil, pentru a facilita obtinerea rapida a documentului fisa medicala angajare de catre client.

Care sunt serviciile de Medicina Muncii oferite de Standard Med?

– controlul medical la angajare;

– controlul medical periodic (conform periodicitatii prevazute de lege);

– control medical la reluarea activitatii (concediu de odihna, concediu maternal);

– control medical de adaptare la schimbarea locului de munca;

– control medical in caz de expuneri exceptionale;

– control medical la cerere, in caz de suspiciune de boala profesionala;

Daca si tu ai nevoie sa obtii fisa medicala angajare si vrei sa faci asta in cel mai scurt timp cu putinta, nu ezita sa apelezi la serviciile StandardMed. Intra acum si fa-ti o programare pe Fisamedicala.info si vei beneficia de avantajul de a efectua toate consultatiile necesare intr-un singur loc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.